Прегледайте своя чудесен хороскоп за днес 31-ти декември! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

Овен

Ще имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето си внимателно, защото може да не ви стигне за всичките ви мащабни планове. Но пък ще направите всичко по най-блестящия начин.
    
Телец

 През последния ден на 2019 си дайте сметка доколко искрени сте били във връзката си и как ще я карате оттук нататък, какво точно искате от живота и дали ви стиска да го направите. Бъдете искрени пред себе си, изчистете съзнанието и посрещнете новата година с чисто сърце и душа.
    
Близнаци

 Днес ще трябва да се пораздвижите малко. Настроение няма да ви липсва, дано и компанията ви да е на ниво, макар че е добре да не се опитвате да се налагате прекалено. Весело посрещане на Новата 2020-та.
    
Рак

 Един хубав ден за празнуване, гледайте да приключите по-рано онова, което сте обещали, за да имате време за приятелите си и за една чудесна новогодишна вечер, изпълнена с чудеса.
    
Лъв

 Малко притеснени ще сте дали всичко ще стане точно както искате. Оставете тези неща и се наслаждавайте на мига, дори и не всичко да наред, по-важно е настроението ви да е на ниво, тогава всичко ще се получи супер.
    
Дева

Последен ден от 2019. Традиционно се правят равносметки, така че може да започвате. Може и да не се задълбочавате твърде много, важното е да поддържате настроението на висота и да сте готови да гръмнете шампанското, когато часовника удари 12.
    
Везни

 Настроението ви ще е отлично, макар че пак няма да си позволите да почивате. Сякаш нещо ви подбутва непрестанно да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си и най-вече, за да посрещнете Нова година.
    
Скорпион  Последен ден от годината е, дано успеете да приключите с всичко, което сте си планували. Гледайте да не пропуснете Новата година, улисани в разговори. Приятно посрещане!
    
Стрелец

Последният ден на годината нека бъде вашият тих момент за благодарност към всичко добро, което сте преживели. А то никак не е малко.

    
Козирог

 Имате достатъчно енергия да организирате не едно, а няколко новогодишни тържества. Но улисани в приготовления, не забравяте ли най-важното – доброто си настроение.
    
Водолей

Не може да се Днес вече може и да се сетите къде се намирате и какво става. Важното е да имате един човек до себе си, на чието рамо да можете да се облегнете. Тогава може да посрещнете дори малките зелени човечета, а какво остава за Новата година.
    
Риби

 Ама днес сякаш сте станали не по обичайния начин. Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. А и не е нужно да се притеснявате, че годината си отива, преживявали сте го много пъти, дай Боже и още няколко пъти по толкова да ви се случва. Усмихнете се, идва ново начало.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби