Вижте своя чудесен хороскоп за днес 7-ми януари! От БРАДВА.БГ ти желаем чудесен ден

loading...

 

Овен

Хубав ден, ще имате на много хора да се обадите, а и да празнувате естествено. Подходящ ден за срещи и разговори, но не особено сериозни, но също и за събиране на информация и уреждане на някои дребни неща.
    
Телец

Трябва да сте по-практични и да не се занимавате с дреболии. Работа имате за вършене и то не малко, а и празници има за празнуване. Е, ще се справите, но гледайте да не е с цената на доброто ви настроение.
    
Близнаци

 Вторник е, значи силен ден за вас. Ще имате енергия и импулс за действие, но се опитайте да се владеете. Не давайте път на агресията и недоволството, още повече, че днес е светъл празник - Ивановден, време за Божия благодат.
    
Рак

 Ивановден е, а за вас светът е малко странен, далечен, несигурен. Явно много дълги са се оказали празниците за вас, но май просто днес не ви е ден. Днес за вас е нужно повече да поглеждате навътре, да притихнете, да потърсите вътрешната си мъдрост и ... да й се доверите, а това изобщо не е лесна работа.
    
Лъв

 Ден тъкмо като за вас - време за работа с думите, но днес трябва да сте много внимателни, защото всяка ваша дума може да поникне в множество действия. Споделяйте знанието си с приятели, обсъждайте, но имайте едно наум, че днес всяка дума оживява, защото е Ивановден.
    
Дева

 Днес просто ще трябва да осъзнаете какво искате. Толкова много възможности за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-доброто за вас. Бъдете сигурни, че и никой друг не може да го направи, така че просто решете нещо.
    
Везни

 Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с онова, което вече ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си.
    
Скорпион

 Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще направите всичко възможно, за да се държат с вас, както вие желаете. Е, това винаги е двустранно, има и обратна страна.
    
Стрелец

 Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение.
    
Козирог

 Околните ви възприемат в по-добра светлина, отколкото вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.
    
Водолей

Не може да се От един празник преминавате в друг. Днес е нещо като национален празник, дано нямате твърде много работа, защото няма да сте твърде работно настроени. Но май задълженията ви са повече отколкото ви се иска.
    
Риби

 Чувствате, че действията ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби