Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, за да не останете без пари!

loading...

 

За парите и портфейлите съществуват много различни поверия и вярвания. Разпространени са както сред европейците, така и сред азиатците. И всичко това, защото финансовото състояние е едно от най-важните неща в живота на хората!

Точно поради тази причина е добре да знаем какво трябва да носим в портфейла си и какви неща не трябва да слагаме в него, ако искаме парите да стават все повече и повече. 

Банкови карти 

За тях няма никакви поверия. Много удобно в портфейла си да имате както пари, така и  банкови карти. Подобно решение обаче може да доведе до много проблеми.

Изненадваща новина: Сложете дафинов лист в портфейла и се гответе за чудеса

Ако загубите портфейла си или пък някой ви го открадне, ще загубите и всичките си банкови карти. Възстановяването им отнема време и струва пари. Затова е най-добре да не носите всички карти със себе си!

Шофьорска книжка  

Много хора предпочитат да носят шофьорската си книжка в портфейла. Подобно решение обаче не е правилно, защото загубата на портфейла ще ви лиши от необходимия документ.

Не носете шофьорската си книжка непрекъснато със себе си. Взимайте я само в случаите, когато тя наистина ще ви е необходима. Подобно решение ще ви спести доста неприятности, в това число и финансови. 

Лесна техника разкрива как да привлечете големи пачки в портфейла си

А сега е време да обърнем малко повече внимание на поверията, свързани с парите и портфейлите. Те са прекалено много, затова ще се спрем само с най-популярните. 

Портмонето трябва да е голямо. В идеалния случай банкнотите в него трябва да лежат прави и да не се прегъват. Препоръчително е да избирате портфейли, които имат отдел за дреболии. В този случай всичко работи както в добре известна поговорка: една стотинка спестява цяло левче.

Избирайте портмонета, изработени от естествени материали и забравете за синтетиката. Що се отнася до цвета - най-добре е те да са черни, червени, зелени или златисти. Изделията от синя кожа не се препоръчват!

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

В портмонето ви не трябва да има никакви боклуци! Всички ненужни билетчета и бележки трябва да отиват директно в боклука! В противен случай можете да се лишите от паричната енергия. 

Банкнотите трябва да бъдат поставени с лицевата страна навън. Те трябва да поздравят собственика на портфейла. Също така, те трябва да се подреждат според достойнствата им (от малки към големи). 

В портмонето е забранено да се носят снимки на роднини и близки. Парите се нуждаят от внимание. Следователно те трябва да бъдат поставени на първо място.

Портмонето ви никога не трябва да бъде празно. В него винаги трябва да има поне една банкнота и една монета. В противен случай привличането на парична енергия ще бъде изключително трудно.

В древен Китай се е смятало, че в портмонето могат да се съхраняват и някои хранителни продукти.  Например, според поверията, вътре може да се сложи малко парче черен хляб или някои бобови растения. За привличане на пари ще помогне и малко парченце червен плат.

Пари, спечелени от хазартни игри и лотарии, не трябва да се съхраняват заедно с останалите. В противен случай енергийният сектор ще се промени и финансите ви ще започнат да свършват много бързо.

Не е добре в портмонето си да смесвате пари от различни страни. Ако все пак смятате да го направите,  всяка банкнота трябва да е на отделно място. 

Финансите обичат уважително отношение. Не трябва да бутате произволно пари в портфейла си, без да се притеснявате от факта, че могат да се намачкат. Паричната енергия е много чувствителна и не толерира пренебрежителното отношение. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Не трябва да държите парите си в стари и скъсани портмонета. Ако вашето е точно такова, най-добре си купете ново! /jenata.blitz.bg

Tags:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби