Мъж намери 30 бона до банкомат, върна ги на мига

loading...

 

Представете си, че сте намерили хиляди долари на земята. Бихте ли запазили парите?

Мъж от Мичиган, САЩ намери кутия, пълна с пари, забравени до банкомат, и ги върна обратно. Но не всеки би направил като Джордж Кондаш.

Видео от охранителната камера показва как брониран инкасо автомобил разтоварва няколко кутии с пари от банкомата. Служителят обаче забравя една от тях на улицата. Двадесет минути по-късно кадрите показват как Кондаш излиза от колата си, за да огледа кутията. Той вижда етикет, на който пише „40 000 долара“,

Друго видео обаче показва, че същият паркира колата си пред банковия офис във Филаделфия, влиза и предава парите на гишето.
 Оказало, че в кутията има близо 27 000 долара. "Видях, че на кутията има етикет "40 0000". Когато влязох в кредитния офис и оставих кутията на гишето, шеговито ги попитах: "Има ли награда, ако върнеш 40 000?". Те изглеждаха онемели", разказва добрият самарянин пред CNN.


От финансовата институция уточниха, че всъщност в кутията е имало 27 000 долара и че ще възнаградят Джордж за доброто дело, но без да уточняват с каква сума.

"Това са много пари, които можеха да доведат до значителна загуба", каза пред CNN управителят на банката Алисия Стюарт. Тя уточни, че ако г-н Кондаш не беше взел парите, са щели да сигнализират полицията и да проследят автомобила му по регистрационната табела от видеозаписите. 

Tags:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби