Жена заспа в самолет и се събуди с крясък

loading...

 

Млада жена заспала в самолета и се събудила, разбирайки, че е била жертва на сексуално посегателство.

22-годишната пътничка летяла с авиокомпания “Spirit Airlines” от Атланта до Детройт и се събудила малко преди кацането. Тогава видяла, че мъж, стоящ до нея, прави с нея нещо нередно, съобщава „Индипендънт“.

Скандално: Авиокомпания накара пътничка да се изпишка върху лентичка, а после…

Студентката разказва, че седяла на средна седалка до приятелкa, която бил до прозореца. Извършителят на гнусното посегателство седял от другата ѝ страна до пътеката.

По думите ѝ, тя заспала, облегната на приятелката си по време на полета. Събудила се, когато самолетът се готвел да кацне. Мъжът от другата ѝ страна си бил пъхнал ръката в панталона ѝ отзад.

Девойката, пожелала анонимност, разказа, че подскочила и се развикала на натрапника: „Ей, ще спреш ли да ме пипаш? Махни се от мен!“.

Тя уведомила член на салонния екипаж, който предложил да я премести на друга седалка преди кацането. Тя отказала, защото не искала да оставя приятелката си, и настояла перверзникът да бъде преместен.

Тъй като, обаче, самолетът вече започнал да каца, нямало време никой да се мести.

При приземяването си в Детройт жената подала жалба в полицията на летището.

Говорител на авиокомпанията заяви: „Вземаме тов аоплакване много насериозно и поддържаме пряка връзка с клиента. Благодарим на екипажа си за бързата и професионална помощ в тази ситуация. Служителите на борда научили за инцидента 18 минути преди кацането, когато гостенката натиснала бутона и незабавно привлякла вниманието“.

Кое е най-подходящото време за посещение на тоалетната в самолет

От там посочват, че компетентните органи започнали разследване веднага след пристигането.

От полицията в Детройт пък обявиха, че ФБР се занимава със случая.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби