Как се справяме с бюджета, спестяването и харченето на пари според зодията?

loading...

 

 

Темата за управление на личния бюджет винаги е била и ще бъде актуална. Нека я разгледаме от един по-различен ъгъл през призмата на зодиакалните знаци.

Интересно е да разберем как всяка от зодиите управлява своя бюджет и как се справя, когато става въпрос за спестяване или харчене на пари. За всеки зодиакален знак сме предложили решение, което би могло да бъде в помощ, когато си говорим за управление на месечния бюджет, с който разполагаме.

ОВЕН - Представителите на зодия Овен могат да спазват бюджета за определен период от време, но ако нещо ги изкуши – няма да чакат, а ще го купят веднага! Въпреки това, ако достигне до границата на месечния бюджет, Овенът ще превключи на икономичен режим. Не обичат особено да чакат и нетърпението е черта, която е характерна за тях. Със сигурност не са почитатели на чакането по опашки и идеално решение за тях би било да могат дистанционно да плащат битовите си сметки. Така ще изпреварват опашката всеки път и търпението им няма да пострада.

ТЕЛЕЦ - „Спестявай сериозно – харчи сериозно“ е мотото на тази зодия. Телците определено обичат да си угаждат и да се обграждат с красиви и скъпи предмети. Те работят много и са добри в правенето на пари. Това, в което са още по-добри обаче е харченето им. За късмет, знаят кога да се спрат и рязко да ударят спирачките. Никога не пречи да хвърлят едно око на бюджета и точно заради това добре би било да следят баланса по сметката си. Така ще знаят по всяко време с какви средства разполагат, споделя Edna.bg

БЛИЗНАЦИ - Близнаците както могат да бъдат много добри при спазването на бюджет, така могат и да отвържат рязко кесията. Нещото, над което трябва да работят малко повече е баланс между спазване на месечен бюджет и харчене. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. За да не се чудят постоянно с какви пари разполагат, могат съвсем спокойно да направят бърза и дистанционна проверка на сметката. Така ще знаят с какви средства разполагат по всяко време.

РАК - Представителите на зодия Рак определено са фенове на спестяването. Те не харчат импулсивно и за тях е важно преди да направят голяма покупка, да са проучили добре и да са сигурни, че са избрали най-добрата сделка. Инвестирането на средства в спестовни продукти е нещо, което е характерно за тях, защото те винаги мислят за бъдещето. А за да следят по всяко време как се движат техните инвестиции, могат да се възползват от дистанционната проверка на директните инвестиции.

ЛЪВ - Лъвовете са един от най-работливите знаци. Те умеят да работят здраво, да изкарват пари и да се издигат на работното си място. Освен това се справят много добре с бюджетирането, а ако искат нещо – те ще спестяват, докато съберат достатъчно средства и чак тогава ще действат. Обичат да харчат трудно изкараните си пари повече за близките си хора, отколкото за себе си. А за да не губят време когато трябва да събират пари за подарък за рожден ден или ако си делят сметка с приятели в някой ресторант, спокойно могат да използват QR паричните преводи.

ДЕВА - Ако някой знае как да разполага с бюджета си, то това е девата. Практични по природа, те определено обичат да спестяват и не обичат да харчат пари безразборно. Въпреки това, те определено знаят как да се глезят, когато почувстват, че имат нужда. Представителите на зодия Дева винаги търсят варианти, които ще им носят добри доходи. А за да следят по всяко време как се движат техните инвестиции, могат да се възползват от дистанционната проверка на директните инвестиции.

ВЕЗНИ - Везните имат вътрешен усет от баланс. Те нямат проблеми със спазването на месечния бюджет и знаят как да харчат без да прекаляват. Обичат да изразходват средства за почивки, дрехи и излизания с приятели. От друга страна, те се стараят да имат винаги пари настрана за извънредни случаи. Плащане на битови сметки дистанционно със сигурност би било добро решение за тях, особено за моментите, когато са пропуснали да платят тока, водата и нещо друго, директно от шезлонга на плажа.

СТРЕЛЕЦ - Стрелците не се притесняват много за парите си. Те работят здраво и спестяват лесно. Представителите на тази зодия не са фокусирани върху парите, а по-скоро върху това, което могат да направят с тях, като например мечтани пътувания и нови преживявания. Плащане на битови сметки дистанционно със сигурност би било добро решение за тях, особено за моментите, когато са пропуснали да платят тока, водата и нещо друго, директно от шезлонга на плажа.

КОЗИРОГ - Козирозите са родени с дарбата да движат бюджета си без проблем. Те са трудолюбиви, практични и фокусирани. Една от целите им е да бъдат финансово независими. Нещото, в което са много добри е спестяването, а импулсивните покупки са нещо, което им е напълно непознато. Те знаят как да се разполагат със средствата си и дистанционното следене на движения по сметка, картови трансакции и т.н. със сигурност би им било от полза, за да знаят как се движат с месечния бюджет по всяко време.

ВОДОЛЕЙ - Амбициозни и работливи. Това са двете думи, които описват много добре представителите на зодия Водолей. Те умеят да откриват възможностите за подобряване на личния бюджет и обичат да инвестират най-вече в добри каузи. Това е една от най-хубавите страни на зодията, но тя би могла да донесе и загуби, ако се прекали с щедростта. Никога не е лошо да сме подготвени и за тези моменти, когато положението отива към червено. Там идва и функционалността, с която могат да блокират и активират банковата си карта.

РИБИ - Зодия Риби обичат да харчат пари, особено ако става въпрос за изкуство, музика, театър или музеи. Не се чувстват комфортно, когато трябва да се съобразяват с определен бюджет. Безспорно не са от най-пестеливите зодии, но пък знаят как да влагат парите си в значими преживявания и все пак, ако обстоятелствата го изискват, знаят как да си подредят приоритетно разходите. Понякога се отдават и на онлайн шопинг, но какво да се прави.. всички от време на време обичаме да прегрешаваме. Блокирането и активиране на банкови карти и дистанционната проверка на наличността по сметката със сигурност биха били полезни в такива случаи.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби