Стреляха с тейзър по крими героя Георги Джендов, натрошиха главата му с мачете

loading...
 снимка: flagman.bg

Очаква се жестока вендета между отделни членове от една и съща престъпна група

Известният крими герой в Бургаско Георги Джендов е бил приет по спешност в УМБАЛ-Бургас – полумъртъв и с окървавена глава.

По информация на Флагман, той е пострадал много тежко след побой в Морската градина в Бургас около 8 часа тази сутрин. Към този момент се пази в тайна кой е човекът, нанесъл почти смъртоносни удари по един от известните лидери в ъндърграунда. По непотвърдена информация, това бил негов доскорошен другар, с когото обаче не били в особено добри отношения след случилото се в созополската дискотека „Бикини” през 2017 г. /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Това, което дотук се знае със сигурност за бруталното нападение, е, че става дума за среща между двама бивши авери, която е била случайна. Кое е предизвикало агресията у нападателя, ще се изяснява допълнително, каза полицейски източник. И към момента заподозреният, който е бил посочен от самия Джендов, се укрива и е обявен за издирване от оперативните органи.

Джендов е бил атакуван от упор с електрошоков пистолет тейзър. Докато жертвата се е гърчела в неописуеми болки, тъй като пистолетът е бил опрян в сърдечната област, агресорът е предприел и допълнителни мерки, за да продължи гаврата.

Той е извадил нож тип късо мачете и с дръжката му е започнал да го удря по главата. В Спешния център лекарите преброили и зашили 13 дупки. Състоянието на Джендов е стабилизирано. Името му се свързва най-вече с масовото сбиване в созополската дискотека „Бикини”, където група, в която и той самият участваше, опита да респектира персонала на заведението. Впоследствие, въпреки приложените записи от видеокамерите и ясното идентифициране на участниците в боя, до съдебен процес не се стигна.

Джендов и част от неговите хора прекараха доста време в ареста, но впоследствие бяха пуснати. По данни на Флагман, нападателят е бил част от бившето му обкръжение, очаква се вендета в подземния свят на Бургас.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби