"Пътна полиция" ще бъдат безкомпромисни! Шофьорите превърнаха пътищата в Пловдив в магистрала!

loading...

 

 

13 572 нарушения на скоростните режими са регистрирани на територията обслужвана от сектор ”Пътна полиция” на ОДМВР-Пловдив за периода от 01 януари до 08 май тази година.

 

Според база данни на сектора в участъците от АМ ”Тракия” обслужвани от областната дирекция, по този показател са констатирани 643 нарушения. В 19 от заснетите случаи водачите са управлявали превозните средства със скорост над 200км/ч. Най-високата заснета скорост е от 253 км/ч.

 

По пътищата в градски условия са установени 12 929 бр. нарушения на скоростните режими, за които пловдивската полиция е издала 12 791 броя електронни фиша, а проверяващите служители са съставили 210 акта за установяване на административно нарушение на водачи на превозни средства, които са превишили максимално разрешената скорост за движение в населено място с над 50 км/ч.

 

Най-високата санкция, наложена на скоростен нарушител на територията на град Пловдив е в размер на 1 350лв за заснето нарушение от 170 км/ч при движение на булевард в града. За това нарушение водачът е лишен от право да управлява превозно средство в рамките на три месеца и са му отнети 12 контролни точки.

 

Служителите на „Пътна полиция“ ще бъдат безкомпромисни към нарушителите на пътя, които с агресивното си поведение зад волана застрашават живота и на останалите участници в движението на пътя. С разхлабването на противоепидемичните мерки се забелязва интензивен автомобилен трафик и от полицията предупреждават, че контролът по установяване на нарушители управляващи МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества ще бъде завишен.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби