6-те най-големи женски лъжи

loading...

 

 

Всички лъжем - кога по-малко, кога повече, но определено си приличаме по нещата, за които го правим. Жените си имат някои особени теми, за които е почти невъзможно да кажат истината.

 

1. Теглото - винаги килограмите са ПОНЕ с 4-5 по-малко, а попитате ли ги "Колко тежиш", не очаквайте друго, освен изпепеляващ поглед и мигновено цупене.

 

2. Възрастта - обикновено жените започват да лъжат за възрастта си още преди да са навършили 30. Добавете 2-3 години отгоре на казаните и ще получите реалната й възраст.

 

3. Броят на сексуалните партньори - обществото не приема една жена да е имала повечко партньори и точно за това жените често лъжат за бройката. Ако са 10, не очаквайте да ви каже повече от 5.

 

4. Размерът на дрехите - не ѝ купувайте блузки, много вероятно е да ви е излъгала и за размера дрехи, който носи. Все пак L или XL не звучи добре, друго си е всички да сме S.

 

5. Цената на дрехите - "Мило, блузката ми беше намалена на 20 лв.", считайте, че едва ли е била по-евтина от 50.

 

6. Задоволеността от секса - рядко си казват когато има проблем, по-лесно е просто да кажат, че всичко е наред. За това питайте по-настоятелно и следете за реакциите ѝ.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби