Окончателно! Ето какво реши съдът за убиеца на Милен Цветков!

loading...

 

 

Според прокуратурата към момента са събрани достатъчно доказателства, че именно Кристиан е шофирал автомобила. Наблюдаващият случая прокурор обясни, че самият Николов е признал пред свидетели, че той е управлявал джипа. Кръвта по въздушната възглавница на волана също доказва кой е водачът.

 

Последните 16-17 метра джипът се е движел с 98-99 км в час. На мястото на катастрофата не са открити никакви следи от спирачен път, а напротив. Увеличавал е скоростта с наближаването на автомобила на Милен Цветков. На мястото на инцидента е имало и пешеходци, които са пресичали и животът им е бил застрашен. Кръстовището там е едно от най-оживените в София.

 

Кристиан Николов се яви в залата чрез видео връзка по скайп и заяви, че не желае да присъства на днешната мярка. Защитата му поиска по-лека мярка или отмяна изобщо на такава, защото смятат че тя е взета заради широкия обществен отзвук, предаде репортер на Glas.bg.

 

Той не е наркозависим и не може да се докаже системна употреба на наркотици, твърди адвокатът на Кристиан Николов. Според част от свидетелите, той се е държал адекватно след инцидента. Не е криминално проявен, добър студент е.

 

Според прокуратурата обаче Николов е шофирал след употреба на няколко вида наркотици - амфетамин, марихуана и кокаин. Част от приятелите му също признали, че той и преди е взимал наркотици. При претърсване на дома му в неговата стая е открита кутия, в която е държал амфетамини.

 

Магистратите оставиха в ареста Кристиан Николов с мотивите, че престъплението е извършено умишлено и има реална опасност Кристиан да се укрие или да извърши друго престъпление. Решението на съда може да се обжалва в тридневен срок.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби