83-годишен българин издирван в Италия. Виждал ли е някой Костадин?

loading...

 

 

Италианските власти издирват 83-годишния българин Костадин Калайджиев, който изчезнал безследно в 16 часа на 19 август в тосканския град Монтекатини.

Обявата за издирвания мъж беше публикувана в медиите, вкл. и в предаването "Кой го е виждал" на тв канала РАИ-3, което се занимава с изчезнали хора.

Българинът излязъл в сряда към 16 часа за обичайната си разходка, но този път не се върнал.

Според описанията той е висок 170 см, облечен е с къси сини панталони и синя тениска, изглеждал добре за възрастта си, но имал понякога проблеми с паметта.

Живеел при дъщеря си в зоната на ул. "Белини", близо до полицейски участък.

Дъщерята на изчезналия българин съобщила за изчезването му в сряда и била много притеснена, тъй като баща й познавал отлично маршрута, по който се разхождал всеки ден по един час.

Полицията започнала издирването в цялата зона на квартала и до намиращия се наблизо парк. В издирването участват екипи от карабинери, полицаи, пожарникари и обучени кучета, но също и доброволци. Пуснат е дори и дрон, който да наблюдава зоната от високо.

Странното е, че изчезването е станало в смятан за много спокоен жилищен квартал. Не е изключено мъжът да се е качил на автобус от градския транспорт и да се е отдалечил.

Знае се, че в миналото българинът обичал да посещава черквите в зоната. На снимката, публикувана от полицията, българинът се намира пред църквата "Сан Франческо" в град Пистоя.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби