Не се подвеждайте! Деца дадоха от парите си за "бедстващо" семейство! Оказаха се измамници

loading...

 

 

Нова схема заблуждава добри хора в различни градове. Мъж и жена, представящи се за бедстващо семейство, мамят хора в цялата страна. Коронният им номер бил да се настанят в градския парк и да се правят на бездомници. Последните излъгани са от Нови хан.

За да им помогне кметът Александър Стоичков им осигурил подслон, храна и дори работа, след което разбрал, че това е просто театър.

„Двойката се настани при нас на 28 август. Дойдоха с няколко сака багаж. Оставиха го на една от пейките. Наобиколиха ги деца. По-късно те пуснаха постове в социалните мрежи, че двойката търси подслон”, каза той.

„Мъжът отскоро бил безработен, жената е от някакво село. По стечение на обстоятелства са останали без дом и са се намерили като двойка. Ние решихме да им помогнем”, разказва още той.

След като не могат да им намерят квартира, местните все пак им осигуряват временен подслон - във фургон, собственост на кметството.

Това обаче явно не се харесва на двойката и на втората вечер, тръгвайки си те затрупват с боклук от контейнери в парка.

"Най-лошото е, че децата си даваха пари от джобните си за тези хора, а те изсипаха боклуци в същия парк, където те играят.", завършва Стоичков.

Сега двойката отново пробва същата схема, но вече в Кюстендил.

Вижте още във видеото:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби