Убиецът на Милен Цветков: Знам какво ме чака. Искам да бъда при семейството си

loading...

 

 

Съдът посече мераците на убиеца на Милен Цветков да се прибере вкъщи. Кристиан Николов направи пореден опит да излезе на свобода. 22-годишният мъж пожела изменение на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в „домашен арест“.

 

Николов за първи път се яви физически в залата, а не както процедираше досега – чрез онлайн връзка. Той изказа съболезнования на семейството на Милен Цветков.

 

"Едно семейство вече е почернено, най-лошото е да почерняме и второ", заяви адвокатът на Николов - Любомир Таков. Той допълни, че срещу него няма достатъчно събрани доказателства за умишлено престъпление.

 

Прокурор Иван Кучиев обаче опроверга неговото твърдение, посочвайки такива от свидетели и записи от камери.

 

"Съдействам на разследването. Смазан съм от медийната атака срещу мен. Знам какво ме чака. Ще поема пълна отговорност. Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си." Това заяви в последните си думи пред съда Николов.

 

Защитата се опита да опровергае и доказателствата, че Николов е взимал наркотици. Адвокат Таков заяви, че подсъдимият е взимал хранителни добавки, със сходни вещества, които биха отчели при направен тест за наркотици.

 

Припомняме, че джипът управляван от Николов, с висока скорост - 99 км в час, връхлетя върху автомобила на Милен, докато чака в колата си на червен светофар край столичен мол. Освен шофирайки с превишена скорост, Николов е бил зад волана под влиянието на три вида упойващи вещества - марихуана, амфетамин и кокаин.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби