Сбъдни най-съкровеното си желание с тези прости магически трикове

loading...

Чувстате, че късметът е напуснал живота ви? Случват ви се редица неприятности, за които просто нямате обяснение? Имате нужда да ви се случи нещо красиво и вълшебно?

Днес ще ви покажем как да заредите живота си с положителна енергия. 

Първата крачка към сбъдването на мечтите ви е да възвърнете енргийния баланс в ежедневието си. Вселената винаги намира начин да ни изненада, а магията е навсякъде около нас и ние самите сме част от нея!

Тези малки вълшебни ритуали, които можете да приложите в ежедневието още днес, ще привлекат позитивната енергия и вълшебствата в живота ви:

Записвайте сънищата и мечтите си

За някои мечтите са просто мечти, а вълшебството изчезва след позвъняването на алармата. За други те са начин на живот. 

Понякога сънищата са просто сънища. Понякога обаче те съдържат важно послание, което трябва да разгадаем. Не е нужно да записвате всеки детайл. Просто пишете, а добрите идеи ще навестят съзнанието ви рано или късно.

Разходка, разходка, разходка!

Отделяйте време за движение всеки ден. Не е нужно това да е непременно интензивна силова тренировка. Дори 5-минутната обиколка на квартала ще ви разтовари и ще избистри мислите ви.

Дръжте технологиите далеч от спалнята

Не заспивайте до смартфона си. Постоянните известия пречат на почивката ви. Знаем, че този навик е много труден за изкореняване, но такава промяна наистина може да преобрази живота ви. Вместо това изберете старомоден будилник.

Приветствайте в дома си животни и растения

Няколко нови саксии с красиви цветя и дори нов домашен любимец - връзката с растенията и животните подобрява енергийния ни баланс, кара ни да се чувстваме едно цяло с природата.

Слушайте музика

Независимо с какво настроение се събуждате сутрин, дайте шанс на любимата ви песен да ви зареди с позитивна енергия. Превърнете го в ежедневен ритуал.

Угасете светлините

Електричеството натоварва биологичния ни часовник, защото не може да се адаптира към смяната на деня и нощта. Запалете ароматни свещи. Те ще подобрят съня ви и ще внесат щипка вълшебство и романтика в дома ви.

Масажирайте редовно ръцете и ходилата си

Правете масажа на тъмно. Звучи ви странно? Този ритуал има магически свойства. Ето защо - всеки ден използвате краката и ръцете си, за да изпълнявате важни задачи. Те са вашият проводник на енергия и е важно да им се отблагодарите. Защото любовта към себе си е ключът към хармонията.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби