Актрисата Касиел Ноа Ашер: Ако не бях на 49 г., щях да се пробвам в проституцията!

loading...

Популярната актриса и режисьор Касиел ноа Ашер е бясна от задаващия се втори локдаун. В емоционален и гневен статус в социалната мрежа тя възропта, че като артист на свободна практика, за втори път в рамките на тази година остава без абсолютно никакви доходи и перспектива да си набави такива.

Касиел Ноа Ашер дори пише, че ако не била на 49-годишна възраст, би обмислила "кариера в проституцията"

Lupa.bg публикува текста й от личния профил във Фейсбук:

„Ако се въведе извънредно положение, аз за втори път ще остана без доходи тази година. Тъй като съм артист на свободна практика, нямам право и на държавни помощи. Така че, уважаеми защитници на локдауни, карантини, и всякви изолации - ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ да отделите от явно високите си, постоянни доходи, вероятни ренти и печалби от тотото - скромна сума за мен и моя живот, нали?

До колкото си спомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи... Та моля и очаквам втората ви, ненужна "риза"... Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, но с трайно празен хладилник - пазя вашия живот?! Инфо на лични за банковата ми сметка. Покорно благодаря!

П.С. Съвсем сериозна съм - първо!

Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят - предпочитам кеш в зелено.

И трето - ако не бях вече на 49 години, внимателно бих обмислила възможността да направя кариера в проституцията, но уви...

Последно: Всякакви лицемери да не припарват до стената ми с вайкания от рода: "Господ да ти е на помощ", щото аз на живо ще ги разпоря и ще ги обеся на червата им, та да се приключи тая мъка без Ковид. Капиши?”

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби