Ритаха момиче в главата заради пакет семки!

loading...

 

 

Сбиване в център за настаняване от семеен тип в село Дрен вдигна полицията и социалните служби на крак. За него стана ясно от социалните мрежи.

Сигналът за побоя е получен в полицията около 18 ч. вчера, заявихаот МВР. Подават го близки на пострадалото момиче, с които то се свързва по телефона. „Снощи дойдохме, детето е пребито от бой, посинена е, извикахме полиция, линейка. Ритали я в главата, корема, окото е посинено“, разказа Надя.

По думите й възпитател е имало, но той се обърнал на другата страна. 16-годишното момиче разказало, че причина за агресията на две момчета станало пакетче семки.

Не успяхме да разговаряме с възпитатели от центъра. Неофициално на място бяха пристигнали и представители на община Радомир.

По случая е образувано досъдебно производство. Няколко часа продължи разпита на пострадалото момиче, социалните и директорката на дома в полицията в Радомир, предава бТВ.

Директорката на дома отказа коментар. Пострадалото момиче и сестра й са настанени в центъра преди два месеца. Днес там беше дошъл и баща им. „Не съм се отказал от децата“, казва той и обяснява, че причината да му ги вземат е, че е пиел и е „правил лоши работи“, но сега иска да си ги вземе.

Най-вероятно момичето ще бъде преместено в друг център.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби