Масов бой в Пловдив, арестуваха 9 души!

loading...

 

 

Под надзора на Районна прокуратура - Пловдив са образувани девет преписки по Указа за борба с дребното хулиганство, които днес са внесени в Районен съд -Пловдив.

Около 21 часа на 5 март в Трето РУ е получен сигнал за сбиване на голяма група роми на улица "Кипарис" в град Пловдив. Местопроизшествието е посетено от униформени, които са установили, че отношение към случая имат девет лица.

Случаят е докладван на Района прокуратура Пловдив, под чието ръководство са започнати същия броя преписки, а мъжете участвали в сбиването са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР, съставени са им и актове по УБДХ. На 6 март всички 9 задържани са конвоирани до Районен съд Пловдив, където са разгледани делата по УБДХ.

Наказателните състави са наложили на нарушителите на обществения ред следните административни наказания: 33 годишен с инициали И. Г е задържан в структурно звено на МВР за срок от 3 денонощия. За същия срок в ареста ще бъде и 31 годишен с инициали К. С. За две денонощия в поделение на МВР ще бъде задържан 47 годишния С. А. За срок от три денонощия са задържани още 39 годишния Б. С., 37 годишния Г. С , 36- годишния С. Г. и 54 годишния М. С. В структурно звено на МВР за 5 денонощия са задържани 26 годишния С. С. и 38 годишния Р. Г. Всички мъже са от Пловдив.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби