Ето защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени

loading...

Тъй като пандемията Covid-19 продължава да опустошава света, никой не иска да бъде в „близък контакт“ с който има вируса. Всеки път, когато се съобщава за нов случай, членовете на семейството и колегите на заразените са сред първите, които са поставени под карантина.

Ситуацията с варианта Delta е още по-сериозна. В Китай е имало случаи, при които хората са били заразени, докато са чакали на опашка, за да бъдат тествани за вируса. Сред заразените има двегодишно и осеммесечно дете в град Нанкин, провинция Дзянсу, където първият пациент („пациент нула“), заразен с варианта Делта, е открит при последното огнище в Китай.

Много въпроси остават без отговор относно близкия контакт. Например, Китайската комунистическа партия (КПК) твърди, че „нула пациентът“ в град Нанкин е член на наземния екипаж, който влиза вътре, за да почисти самолета от Русия до Нанкин. Но властите не могат да обяснят защо никой от пътниците не се е заразил по време на деветчасовия полет от Русия до Нанкин, но тази чистачка е била заразена, след като е прекарала само 30 минути в почистване на самолета и впоследствие е причинила разпространение на вируса в целия град.

В тази статия ще подчертаем някои примери за хора, изложени на пациенти с Covid-19, които са останали напълно здрави. Това показва, че вирусът може да се разпространи по начин, който съвременната наука не може да обясни и че може да има по-добри решения от ваксините, особено като се има предвид колко бързо вирусът мутира.

Единият съквартирант заразен, другият не

Г-жа Лианг Чингию в Тайван практикува Фалун Гонг, система за медитация, известна още като Фалун Дафа, която се основава на принципите на Истина, Доброта и Търпение. По време на пандемията съпругът й работи в друга държава, където всеки ден има много нови случаи.

Притеснена за неговата безопасност и след като става свидетел на чудодейната лечебна сила на Фалун Гонг върху много хора, г-жа Лианг се обажда на съпруга си всеки ден и му напомня да си повтаря „Фалун Дафа е добра, Истина, Доброта, Търпение са добри“. Но съпругът й е атеист и отхвърля съвета й.

По това време съквартирантът и колега на съпруга на г-жа Лианг много кашля и понякога почти остава без дъх. Това продължава почти месец.

Един ден, докато разговарял с г-жа Лианг по телефона, компанията му го уведомила да не се връща в общежитието.

"Какво става? Заразен ли съм?", се зачудил той.

Г-жа Лианг го успокоила да не се притеснява. „Моля, продължавай да рецитираш „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“ и ще си добре“, казала тя.

За нейна изненада той се съгласил без колебание. Може би е бил твърде притеснен, че ще бъде заразен от съквартиранта си.

По-късно същия ден компанията му го уведомила, че съквартирантът му наистина е заразен. Той и съквартирантът му били заедно почти 24 часа на ден, живеели в едно общежитие и работели заедно. Двамата споделяли един и същ климатик и една и съща баня, и често се хранели заедно.

След това съпругът на г-жа Лианг се изнесъл и бил под карантина. И той, и съквартирантът му били тествани на всеки три седмици. Той винаги е бил отрицателен, докато съквартирантът му е дал отрицателен тест чак на четвъртия път.

Съпругът на г-жа Лианг е много благодарен на Фалун Гонг. След завръщането си в Тайван той се записал за 9-дневна сесия и гледал видео лекциите на г-н Ли Хунчжи, основателят на Фалун Гонг, и започнал да чете книгите на Дафа, включително главния текст “Джуан Фалун”.

Съпрузи-медици в Ухан не се заразяват

Друга практикуваща Фалун Гонг живее в Ухан, провинция Хубей, някога епицентърът на пандемията. Нейната дъщеря и зет са медицински персонал в голяма болница в Ухан. Нейният зет работи в спешното отделение. В разгара на пандемията младата двойка взаимодейства с голям брой пациенти с Covid всеки ден и някои от техните колеги се заразяват. Те също са били подложени на голям стрес.

Седмица преди китайската Нова година практикуващата поканила дъщеря си и зет си на вечеря на 18 януари 2020 г. Виждайки колко стресиран е зет й, практикуващата напомня на него и съпругата му отново да рецитират „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри". Тя също така говори за Фалун Гонг по-задълбочено и развенчава клеветническата пропаганда на ККП. Двойката проявява голям интерес.

Тъй като двойката отдавна е напуснала организациите на ККП и се е сетила да рецитира „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“, те са били в безопасност през цялата пандемия, въпреки близкия си контакти с Covid пациенти в болницата.

Другата дъщеря на практикуващата, която е лекар в друга болница в Ухан, е имала подобен опит. Тя е назначена да работи в клиниката за треска в продължение на един месец и всеки ден общувала с пациенти, включително тези, които вече са заразени с вируса. Подобно на по-малката си сестра, тя също се вслушала в съвета на майка си и не се заразила.

Оцелели в Ухан

Една практикуваща в Ухан каза, че малко хора са обърнали внимание на болестта, когато тя избухнала за първи път в края на 2019 г., поради прикриването на ККП. Освен това китайската Нова година наближавала, така че много хора си гостували и си правили партита. По-специално, бащата на практикуващата посещавал партита почти всеки ден, където понякога имало десетки и дори стотици хора. Той правил това до блокирането на града на 23 януари 2020 г.

Един от приятелите на бащата, Бао, присъствал на две партита със съученици в колежа в началото на януари 2020 г. Тъй като един от съучениците на Бао вече бил заразен, Бао и съпругата му се заразили също. Бао и неговият съученик починали.

След като всеки ден четял подобна информация в социалните медии (WeChat), бащата на практикуващата се разтревожил много. Въпреки че не е практикуващ Фалун Гонг, той все пак подкрепял Фалун Гонг и вече напуснал организациите на ККП. И той, и семейството му смятат за почти чудо това, че е оцелял след всички тези партита.

Пощадено е голямо семейство от над 30 души

Подобни ситуации се случват и в провинцията. Един пример е описан в статия в Минхуей, озаглавена „Защо коронавирусът от Ухан пощади по-голямата част от семейството ми?“ Авторът казва, че в нейното разширено семейство в селото са над 30 души. Повече от 20 от тях се събрали за новогодишна вечеря на 24 януари 2020 г., един ден след блокирането на Ухан.

На следващия ден братовчедът на автора Тао имал треска и продължил да кашля. Два дни по-късно той е диагностициран с коронавирус. „Освен братовчед ми Тао, всички в семейството подкрепят Фалун Гонг и са напуснали организациите на ККП“, пише авторът. Но Тао бил различен. Измамен от клеветническата пропаганда на ККП, той веднъж нападнал публично Фалун Гонг.

Когато авторът отново разговарял с Тао, Тао го приел на сериозно. Той попитал за Фалун Гонг. Авторът му обяснил, че практикуващите искат да бъдат по-добри хора, следвайки принципите на Истина-Доброта-Търпение, но ККП, известна със своите лъжи и бруталност, преследва Фалун Гонг. Ето защо напускането на ККП и нейните организации ще приведе човек в съответствие с традиционните ценности и човек ще бъде благословен. Тао се съгласил и рецитирал „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение  са добри“. Същата вечер треската му изчезнала. Скоро след това се възстановил и напуснал болницата.

Съпругата на Тао Тин вярвала във Фалун Гонг и често чела книгите на Дафа. Понякога тя слушала радио Minghui и правела упражненията на Фалун Гонг. Когато Тао бил заразен, тя му помагала да се храни и къпе. Макар и в близък контакт с него, тя била добре. Други членове на семейството, включително синът, внукът на Тао и други, които били на новогодишната вечеря, били добре също.

„Нашите съседи питат: „Как така болестта не заразява вашето семейство? “Авторът пише: „Ние знаем, че когато следваме съвестта си и подкрепяме невинните, ще бъдем благословени.“ 

"Болестта има очи"

Друг пример е от провинция Хубей. В статията „Вълшебните фрази, които помогнаха на близките ми да се възстановят от коронавирусна инфекция“, публикувана на Minghui, авторът казва, че съпругата на нейния племенник и синът на леля й са заразени с коронавирус. След като рецитират „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“, и двамата се възстановяват. Но чичо й нямал такъв късмет.

Всъщност точно преди китайската Нова година 2020 чичото донесъл вкъщи снимка на 10 маршали на ККП и я закачил на стената. Тъй като много хора знаят колко ужасна е ККП и са напуснали нейните организации, съпругата му (лелята на автора) го помолила да свали снимката и да я изхвърли. Но той не се съгласил. На следващия ден малкият син на чичото бил диагностициран с вируса. Когато лелята заговорила за напускане на организациите на ККП, съпругът й пак не искал да чуе. По-късно той също се заразил и починал само за няколко дни.

Селските власти помолили лелята да отиде под карантина на друго място, но тя поискала да е под карантина в къщи си. Работниците по дезинфекцията не смеели да влязат в дома й и я помолили да дезинфекцира дома си сама, и да изнесе боклука. Тя продължавала да рецитира двете споменати по-горе фрази и по-късно проверка показала, че е добре.

Селските власти били много изненадани от това. Някои селяни казали, че вярват, че болестта има очи и знае къде да се разпространи.

Взаимодействие на съзнание и тяло

Въпреки че до скоро съвременната наука не изследваше връзката между съзнанието и тялото, такава връзка е била добре позната в древността, особено в Китай. По-конкретно, хората като цяло там вярват, че „доброто се възнаграждава с добро, а злото носи зло“.

Ето защо над 380 милиона китайци вече са напуснали ККП. Те са осъзнали вредата, която режимът е причинил на собствения си народ по време на всички свои политически кампании, включително поземлената реформа през 50-те години на миналия век, Големият китайски глад (1959-1961 г.), Културната революция, Кръвопролитията на площад Тянанмън през 1989 г. и др. . През 1999 г. ККП започва да преследва милиони практикуващи Фалун Гонг. Тази кампания на преследване остава неотслабваща след 22 години. Много практикуващи са задържани, изтезавани и затваряни. Някои са изпратени в лагери за принудителен труд, подложени са на психиатрично насилие и дори са станали жертви на принудително отнемане на органи.

Един доклад за Минхуей миналата година изследва 36 случая на инфекция, публикувани в Мингхуей между януари и май 2020 г. Представлявайки шест етнически групи и шест държави, 100% от тези хора изпитват подобрение, след като рецитират „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри.” От 11-те изследвани пациенти 10 са се излекували, а един е имал подобрение.

В “Huangdi Neijing” (“Вътрешната класика на Жълтия император”), един от най-известните древнокитайски медицински текстове, се казва: „Когато човек има праведна чи (енергия), пребиваваща вътре в него, никаква порочност не може да нахлуе там“. С ККП като най-голямата заплаха за света и практикуващите Фалун Гонг като най-голямата група, потисната от режима заради тяхната вяра, всеки, който подкрепя невинните практикуващи Фалун Гонг, ще бъде благословен.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби