Трагедия: Откриха обесен наш 20-годишен гурбетчия във Великобритания

loading...

Български работник във верига за бързо хранене, който се е преместил в Пембрукшър, за да живее и работи, посегна на живота си, разкри полицейско разследване в четвъртък.

Ферди Асенов, 20-годишен, е роден и образован в България. След като напуска училище, той работи в местна пекарна, правейки сладкиши, кроасани и пици, пише Western Telegraph.

След това той идва в Обединеното кралство, живеейки в Милфорд Хейвън, където работи в американската Fried Chicken на Чарлз Стрийт.

Разследващата Маги Жулиен казва, че Асенов нямал партньор в Обединеното кралство. Той никога не е пил алкохол и не е употребявал наркотици в България и е започнал да пие социално едва когато дошъл във Великобритания.

Описват го като човек, който обичайно бил в добро настроение, планирал да се върне в България през лятото за почивка.

Асенов бил видян за последно от приятеля си и работодател, когато затворили заедно магазина за бързо хранене.

На следващия ден той му позвънил в 13 часа, но не могъл да се свърже с него, което било необичайно. Той разбил вратата на апартамента на Асенов и го намерил мъртъв.

На място била извикана полиция, която потвърдила, че няма съмнителни обстоятелства, предава Блиц.

Посмъртно е установено, че нивото на алкохол в кръвта на г-н Асенов е 198 микрограма на 100 милилитра кръв, което би имало потенциално отрицателно въздействие върху двигателните и когнитивните функции. Разследването също така разкри индикации за предишно самонараняване.

Причината за смъртта е посочена като обесване.

Съдебният лекар Пол Бенет записа заключение за самоубийство, като казва, че вярва, че е имало намерение от страна на г-н Асенов да сложи край на живота си.

„Бих искал да изкажа съболезнованията си на семейството му за такъв трагичен край на живота на г-н Асенов и да кажа колко съжалявам, че обстоятелствата са станали такива, че са го накараха да посегне на живота си“, каза той.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби