Предаваме на живо Борисов за Промяната: Ще избягат по света с откраднатите пари

loading...

Бившият премиер Бойко Борисов призова депутатите на ГЕРБ-СДС в новия парламент да следят най-много да не бъдат откраднати пари от новите управляващи.

"Хората вече взеха да се усещат, въпреки че бившите ченгета толкова излъгаха за нас.

Аз се обзалагам с всеки един от вас, че онази промяна не само, че ще е подмяна, а след това няма да могат да ги намерят по света къде са с откраднатите пари или със задълженията, които ще оставят в държавата", каза той.

Борисов се обърна към депутатите на партията с думите: "Не искам да изглеждате разочаровани, ние сме управлявали много, нека малко и другите да го направят. Но искам да бдите за парите на данъкоплатците, за разхищенията, които ще направят.

Мога да се обзаложа, че те няма да направят и една велоалея с размерите на тази, дето туристите ходят до Казанлък. Една ако направят, ще я броя за шест магистрали. Българите сме минали възродителния процес, когато тези хора като Рашков са управлявали.

Те нямат жал нито към мюсюлманите, нито към християните. Където можете помагайте. Като видите, че не разбират, не се дръжте надменно. Като питат, помагайте, защото едни нови избори не са нужни. Отсъствие от парламента само при смъртен случай, развод или сватба. Реших да не отивам там, защото прочетох, че едва ли не съм искал имунитет. Нека млади хора от партията да влизат".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби