Дракон

Родените през годините: 1928,1940,1952,1964,1976,1988,2000,2012

Новата година ще предложи много предизвикателства на представителите на зодия Дракон,с които те успешно ще се справят благодарение на тяхната адаптивна природа.

На фокус ще бъдат въпроси свързани с образованието и семейния ви живот. Много от вас,които учат ще стигнат до завършваща фаза в тяхното обучение,която ще отвори нова страница в живота им . Благодарение на знанията,които внимателно усвоявахте през изминалите години, ще бъдете оценени по достойнство от средите,в които желаете да се внедрите. Нови врати ще се отварят пред вас, но това неминуемо ще ви застави да поддържате непрестанно своето високо ниво и да вземате интелигентни и аргументирани решения във всички сфери на живота ви. Погледите ще бъдат насочени към вас в очакване умело да използвате натрупаните знания и да покажете на какво сте способни.

Презентирайте се и изпратете своята автобиография във фирмата, в която дълго мечтаехте да заемете място. Периодът благоприятства всички нови начинания в работната сфера стига да имате нужната квалификация,мотивация и смелост да заявите,че заслужавате да получите въпросното назначение. Ако имате съществуващ бизнес той би могъл да процъфти, при условие че внедрите нови технологии в подхода си към клиентите. Консултирайте се с маркетингов специалист ако имате нужда или с близък приятел,който има нужния опит и визия.

Финансите ви ще бъдат стабилни и ще бъдат обвързани с вашата смелост и предприемчивост през последните три години. Не участвайте в хазартни игри и не давайте големи суми пари назаем на хора,които бегло познавате,защото е възможно да генерирате загуби. Ако получите непредвидени парични суми не бързайте да ги харчите, а ги вложете внимателно в банковата си сметка или ги използвайте за разширение на бизнеса.

Социалният ви живот през годината ще бъде главно свързан с ангажименти към вашето семейство. Ще имате желание да прекарвате повече време с деца,внуци,родители, братя и сестри. Доброто ви отношение към околните ще сгрее сърцата на вашите роднини,които също ще ви се отблагодарят с много обич и топлота. Възможно е всички заедно да организирате свободно си време повече сред природата, на вилата, на пикник в гората или на разходка в парка.

Интимният ви живот ще бъде изключително спокоен и удовлетворяващ. Заедно с половинката си ще откриете много нови общи хобита,които допълнително ще ви сплотят. Има вероятност да решите да предприемете някои ремонтни подобрения в дома си, да си закупите нови мебели,нова техника или просто да декорирате къщата си в нов стил. Всичко това ще ви донесе много уют и позитивизъм, с който ще заразявате всички около вас. Необвързаните представители на зодията,ще бъдат много търсени и желани от противоположния пол,но като чели ще се опитват да останат малко насаме със себе си през тази година, за да се отдадат на занимания свързани със семейството. Ако случаят е такъв е препоръчително да не се затваряте в себе си и все пак да откликнете макар и за малко на любовния интерес към вас, защото това ще ви вдъхне нов тласък за живот. 

Известни дракони:

Владимир Путин

Кортни Кокс

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби