Заек

Родените през годините:1927,1939,1951,1963,1975,1987,1999,2011

Новата година на Овцата ,която настъпва на 19 февруари по китайския календар ще бъде изключително успешна за представителите на зодия Заек! 

Годината ще бъде много динамична,което напълно пасва на дивата и неудържима същност на хората от зодия Заек. На преден план през тази година ще бъдат отличните възможности за професионално развитие,които ще бъдат гарантирани от вашата непрестанна активност и оригинални идеи.  Работете постоянно и показвайте на околните своята компетентност и трудолюбива натура. По този начин несъмнено ще бъдете забелязани и най-важното оценени от началниците ви и висшестоящи особи,които биха ви помогнали по пътя към успеха. Ако имате желание е добре да посетите курс по преквалификация,който ще ви помогне да заемете по-висока позиция на работното място, а оттам и приходите ви значително биха се подобрили.

За Зайците,които търсят нова работа и поприще за изява е препоръчително да бъдат много активни,да промотират себе си, да подават документи за  кандидатстване на работа,защото шансовете им да си намерят подходящата за тях професионална реализация през годината на Овцата са големи,но само ако положат усилия за това. Ако желаете да стартирате нов бизнес ще имате пълната подкрепа на звездите,които обаче изискват от вас правилно да проучите сферата,в която ще се развивате и внимателно да анализирате поведението на клиентите и нуждите на пазара.

Безспорно успехите ви на работното място ще ви донесат допълнителни приходи,които обаче трябва внимателно да менажирате. Не е препоръчително да давате големи суми пари назаем или да участвате в хазартни игри,защото рискувате да загубите. Затова трупайте заработените си пари,които няма да липсват, за да увеличите своето благосъстояние и за да можете успешно да посрещате спешно възникнали разходи.

Социалният ви живот през годината на Овцата обещава да бъде изключително интересен и наситен на богати преживявания. Вашата весела и жизнена натура ще привлича околните като магнит и ще бъдете предпочитана компания за познатите и приятелите си. Ще бъдете социално активни и ще имате желание да откликвате на всички покани за тържества. Дръжте се на ниво,защото за необвързаните е много вероятно да срещнат на  тези партита  някой много специален за тях човек ,който да остави трайна и положителна следа в сърцето им. За тези,които имат половинки до себе си ще решат да задълбочат връзката си като минат под венчило, а други ще преоткрият много и чудесни неща за партньора си,към когото ще се привържат още по-силно. Децата и родителите ви ще ви дават поводи за постоянна радост и ще се радвате на много семейни тържества. Обърнете внимание на всеки член от вашето семейство и така ще направите щастливи хората около вас,което ще ви се върне многократно. 

Известни зайци:

Анджелина Джоли

Брад Пит

Джони Деп

Дейвид Бекъм

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби