Змия

Родените през годините: 1929,1941,1953,1965,1977,1989,2001,2013

Годината на Овцата ще предложи много приятни емоции на представителите на зодия Змия, свързани най-вече с тяхното семейство и интимния живот.

Вашата мила и чувствителна природа ще тласка  роднини и приятели да се стремят да са в компанията ви и да търсят практичните ви и добронамерени съвети. Не е изключено да осъществите срещи с роднини, които не сте виждали отдавна, но чиито живот не е спирал да ви вълнува. Посрещнете позитивно тези хора,изслушайте ги и им дайте любов,която несъмнено ще ви се върне многократно. Много от вас ще разберат за появата на наследник във вашето,семейство, а защо не и двама, та дори и повече! Това ще приповдигне настроението ви и ще сплоти цялото ви семейство.

Социалният ви живот ще бъде особено наситен и популярността ви ще расте благодарение на доброто ви отношение към света и околните. Ще бъдете канени на много тържества и на воаяжи в чужбина. Ако имате възможност посетете тези далечни места,защото за необвързаните точно там могат да срещнат своята дългоочаквана половинка. При някои от обвързаните представители на зодия Змия ще се появи внезапен импулс за приключения и смяна на партьора. Не действайте емоционално и добре преценете ситуацията, защото връщане назад няма да има. Ако държите на човека до себе си не се впускайте в краткотрайни авантюри,които могат да съсипят живота ви. В същото време ако се чувствате неудовлетворени и нещастни в сегашната си връзка,намерете начин спокойно да обясните това на половинката си без да накарнявате нейното достойнство.

През цялата година е препоръчително да се пазите от фалшиви приятели,които могат да поискат да се възползват от искрената ви натура. Не участвайте в залагания и в обещания за бързи пари,защото са възможни загуби при импулсивни действия с парични потоци. Още с настъпването на годината на Овцата като чели ще бъдете обзети от силното желание за промяна на работното място. Някои от вас дори ще решат да се пенсиорат ,а много от вас ще напуснат текущите си работни места в търсене на нови възможности за реализация. Съвета е да се подсигурите с нова работа преди да напуснете старата, за да не изпаднете в трудна ситуация. Въпреки това имате добри шансове за намиране на мечтаната работа или за разширение на бизнеса, ако бъдете достаъчно упорити и смели при взимането на важни за вас решения. Социалните ви контакти през тази година ще играят важна роля и в професионалния ви живот,защото е възможно именно от приятели или познати да получите апетитно предложение за работа,което да разкрие нови хоризонти пред вас.

Парите ще ви намират лесно през тази година като се очакват някои допълнителни източници на доходи. Възможно е вашето семейство да ви подкрепи финансово във ваш бизнес проект или може да получите неочаквано наследство. Какъвто и да е случаят при вас благодарете на близките си и останете здраво стъпили на земята.

Известни змии:

Орландо Блум

Сара Джесика Паркър

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби