Кон

Родените през годините:1930,1942,1954,1966,1978,1990,2002,2014

Годината на Овцата ,която стартира на 19 февруари ще даде старт на много промени и напълно обновяване на живота на представителите на зодия Кон.

Тези промени обаче няма да настъпят  за една нощ,а ще започнат плавно да се случват през периода. Насочете вниманието си през годината към целите,които желаете да постигнете и започнете да предприемате конкретни дори и малки стъпки за осъществяване на намеренията си. Между 31 февруари до 18 март ще имате възможността да поставите основите за играждане на вашите планове, които ще успеете да завършите успешно в тази или следващите две години. В момента от значение за вас е да започнете новото начало,което ви вълнува,защото всичко започнато от вас през тази година ще ви носи успех.

Още през първото тримесечие на периода ще почувствате силно желание за промяна на работното място. Някои от вас ще се почувстват неудовлетвори от позицията,която заемат в кариерно отношение, ще потърсят повишение от началниците и ако не срещнат разбиране по този въпрос е възможна  смяна на работата. Други от вас просто ще се почувстват отегчени от рутината на текущата си професия и ще пожелаят да опитат нещо ново,което да провокира новаторския им дух  и да разнообрази ежедневието ми. И в двата случая е добре внимателно да притеглите плюсовете и минусите на работното място и да не вземате прибързани решения. В случай, че сте убедени в правотата си да се пробвате на ново работно място,то определено повечето от вас през тази година има чудесни перспективи да открият подходяща за тях работа. Бъдете активни,презентирайте се ,кандидатствайте на нови места, свързвайте се с хората ,които биха ви помогнали да заемете желаната позиция във вашата професия. Тези от вас,които нямат намерение и нужда да сменят организацията ,за която работят е възможно да получат повишение благодарение на блестящите им качества или на разместване на позициите на техните колеги.

Прогресът на работното място със сигурност ще ви донесе допълни приходи,които вие с удоволствие ще желаете да похарчите за пътувания в чужбина и подобрения от битов характер. Зарадвайте себе си и близките си с подаръци,за които дълго време мечтаехте,но все пак бъдете внимателни и оставете част от печалбата си във формата на спестявания за покриване на спешни нужди.

В социален план се очаква годината да ви донесе много приятни емоции благодарение на срещите с добри приятели и познати. Обвързаните ще изживеят незабравими романтични моменти с половинката,ако не позволяват тяхната обсебваща натура да вземе превес в отношенията с любимия човек. Необвързаните могат да срещнат някой много специален човек,който да изпълни със смисъл и щастие живота им. Ако това се случи в първите месеци от годината е възможно тази връзка да се увенчае с брачна халка към края на периода. 

Известни коне:

Кейти Холмс

Опра Уинфри

Сандра Бълок

Бърни Екълстоун

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби