Маймуна

Родените през годините: 1920,1932,1944,1956,1968,1980,1992,2004,2016

Годината на Овцата обещава да донесе много положителни промени най-вече в домашната сфера на представителите от зодия Маймуна.

Доста от вас ще решат да закупят ново жилище или просто да променят досегашното си  местожителство. Ако теглите кредит за закупуване на недвижимо имущество е желателно внимателно да прочетете условията по договора и да се посъветвате със специалист. Покупката на недвижимия имот ще ви направи изключително доволни от себе си ,но ще ви ангажира изцяло  с ремонтни дейности и закупуване на нови мебели. За тези от вас,които нямат намерение да сменят жилището си , внезапно чувство за промяна може да ги обземе и да решат да направят освежителен ремонт,който ще допринесе за прекрасния семеен уют в дома ви.

Вашата позитивна и общителна  натура, амбициозността и изявените ви лидерски качества ще затвърдят позицията ви на работното място. Ще се чувствате високо оценени от началниците ви и клиентите ви и това ще ви създава чувство на сигурност,от което няма да искате да се лишите и повечето от вас няма да имат желание за смяна на работата. Бъдете внимателни обаче,защото успехите ви на работното място,както и вашата ярка индивидуалност могат да провокират завистливи колеги,които да решат да опетнят името ви. Затова бъдете максимално коректни в професионалното си поприще и не споделяйте плановете си с вашите колегите , за да не станете уязвими. В случай, че някои от вас все пак се почувстват неудовлетворени от позицията си в кариерно отношение , то внезапни  възможности за започване на нова работа могат да се появат и точно вие да се окажете подходящия кандидат. Нужно е обаче да уловите момента, затова дръжте широко отворени своите сетива, за да не пропуснете златната възможност за нова кариера,която може да почука на вратата ви през тази година.

Финансовото ви състояние ще остане стабилно през годината,като нови парични постъпления може да получите най-вече през месеците април,май,септември и декември. С лекота ще успеете да покривате разходите си и дори да отделяте по някой лев за общия семеен бюджет,който да ви послужи  за организиране на екскурзии с любимите ви хора най-вече през месеците май, август и ноември.

Социалниат ви живот тази година няма да ви вълнува толкова силно,както през изминалите години. Покани за срещи и събирания с приятели разбира се няма да липсват,но вие навярно ще предпочете да прекарате времето си в къщи пред телевизора с чаша вино  или с любима книга под ръка.  Ще се чувствате добре сами със себе си и ще страните от приятели и познати. Съветът е да не отдалечавате своите близки приятели, само защото не сте в активно-социален период и да поддържате връзка с тях поне по имейл или по телефон.

Обвързаните от вас ще изживеят много споделени романтични моменти и чувства с постоянния партньор,който щедро ще ви се отблагодарява за споделеното време с него. Тези от вас,които все още не са открили подходящия човек до себе си може да решат да изчакат още известно време преди да отдадат сърцето си. Въпреки това не е изключено и да срещнете вашата духовна половинка, която силно да ви заинтригува.

Известни маймуни:

Ким Кардашян

Майли Сайръс

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби