Овца

Родените през годините: 1931,1943,1955,1967,1979,1991,2003,2015

Драги представители на зодия Овца, на 19 февруари навлизате в своята собствена година на Овцата според китайския календар.

Точно заради това през тази година ще имате възможността да проявите всички свои качества така типични за вашата зодия като активност във всички сфери,честност,лоялност и ще съумеете да извоювате така неодходимата за Вас свобода и независимост. През цялата година ще търчите по социалната сцена  като в галоп и ще завоювате много победи и нови приятелства. Мечтите ви ще се осъществяват с лекота само обаче ако не предприемате ненужни рискове и не действате прекалено емоционално,което е така характерно за вас.

Ще бъдете изправени пред важен избор в своята кариера,който ще окаже дългосрочно влияние върху живота ви и този на вашите близки. Възможно е да избирате между изгодно предложение за работа в чужбина и между опция за започване на нов собствен бизнес на родна земя. Преди да вземете своето окончателно решение е добре да огледате и двете възможности от всеки ъгъл и да се посъветате със своите най-близки хора. Скъпите ни  същества най-често са нашият най-верен коректив и в сложни ситуации е добре да им се доверим без да пренебрегваме и собствените си възгледи и интуиция, разбира се. Като цяло какъвто и избор да направите ще се сблъскате с много новости около себе си- ново работно място,нови колеги,нови тегнологии,нови клиенти и нови поведенчески подходи при общуване с приятели и колеги. Не се страхувайте и смело допуснете духа на новото време във всяка сфера на живота си,за да се обновите и да сте в крак с новите енергии в космоса. Това определено ще подобри качеството ви на живот и начина по който ви възприемат околните.

Финанси няма да ви липсват тази година благодарение на вашата находчивост и прозорливост,които проявихте през последните години. В годината на Овцата ще берете плодовете от предишните години и ако сте полагали нужните усилия, кошницата ви ще бъде обилно препълнена. Важно е през периода да поставите началото на най-смелите си мечти,защото е напълно възможно да ги осъществите по начин,по който не сте и подозирали,което ще ви храни и радва дълги години напред. Някои от вас може да решат да се пенсиорат и в такъв случай е добре да наблегнат на заслужен релакс, но задължително трябва да продължат да се развиват в духовен план, като четат подходяща литература например или посещават курсове по медитация.

Социалният ви живот ще бъде изключително наситен през тази година. Ще имате много нови срещи и запознаства, а и някой стар приятел е възможно ненадейно да се появи в живота ви,което ще ви развълнува и вдъхнови. Необвързаните представители на зодия Овца могат да срещнат любовта и то от пръв поглед и да пожелаят да минат под венчило. Желателно е обаче да изчакат известно време преди да вземат такова важно решение в живота си ,за да са напълно уверени в съвместимостта си в характерите между него и избраната половинка. Обвързаните представители на зодиака ще бъдат настроени на романтична вълна и ще се опитват всячески да затоплят отношенията си с постоянния партнъор като му подготвят романтични вечери и забавния пътувания до екзотични и далечни места. 

Известни "овци":

Джулия Робъртс

Пинк

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби