Петел

Родените през годините:1921,1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005

Всички представители на зодия Петел ще се радват на изключителното внимание на околните и ще се наслаждават на  един богато наситен социален живот през годината на Овцата.

Ще  осъществявате много нови социални контакти,които ще се развиват доста бързо, въпреки че вие имате навика да опознавате по-дълго време хората преди да ги допуснете до себе си. Любовният ви живот ще ви носи много радости и наслада през целия период, а близките ви приятели и роднини ще ви обгрижват по неповторим начин.

Общуването с околните ще бъде ваш приоритет,а от  вас се изисква да се вслушвате в съветите на заобикалящата ви среда. Давайте свобода на мислене на интимният ви партньор,който ще се превърне във ваш незаменим съветник. Дори и да се почувствате изморени и изнервени от напрежението около вас, не се изолирайте от хората,които ви обичат,защото те могат най-добре да възстановят душевният ви баланс.

Добри новини на дългоочакван успех и победа ще сплотят допълнително семейството ви и заедно ще се отдадете на заслужени и весели празненства. Позволете на всеки член от семейството ви да вземе участие в приготовленията за празничните фиести, за да засилите чувството им за значимост във вашия живот. През месеците юни и юли е много вероятно да се отдадете на заслужена почивка с любимите хора,която ще внесе много свеж полъх във вашето ежедневие.

Въпреки че заетостта ви ще нараства обръщайте повече внимание на вашите приятели,които няма да спират да ви канят на приятни събирания най-вече през месеците март,май,септември и ноември.  Любовният ви живот ще бъде на ниво и от вашето желание за обвързване  зависи дали ще задълбочите връзката си със сегашната половинка. Реални възможности за запознанства с нови партньори съществуват, затова не отказвайте покани за социални събития.

На работното място ще почувствате вятъра на промяната, скъпи Петли! Нови възможности за развитие,нови предложения,нови идеи,нови проекти,нови началници,нови колеги,нови задължения и технологии....Всичко това може да окаже изключително позитивна промяна в статута ви на работното място,но само ако успеете без да мрънкате да свикнете с новостите,пред които ще бъдете изложени. Запомнете бъдете гъвкави във всяко едно отношение,за да не се поставите сами в изолация и за да подпомогнете максимално своята кариера.

За тези от вас,които търсят нова работа ще имат изключително добри шансове да намерят такава. Съвета е бъдете нащрек и следете да уловите на момента  всяка нова възможност,защото предложения няма да липсват,но ще се появяват внезапно. От вашите бързи и своевременни реакции зависи дали ще успеете да се възползвате от новопоявилите се шансове за кариерно развитие.

Приходите ви през тази година ще се покачват стремглаво нагоре,но и непредвидени разходи няма да липсват. Менажирайте внимателно паричните си потоци и не пръскайте пари са скъпи и ненужни вещи, за да съумеете да спестите  солидна сума в банковата си сметка.

Типичните представители на зодия Петел са борбени работохолици,които захванат ли се с някоя задача неуморно работят за блестящият й успех. Всичко това може да бъде крайно изморително за тях и натрупаната умора да предизвика някои неразположения. Затова намирайте време за почивка,релаксация и заложете на здравословен режим на хранене, за да имате сили да посрещате всички предизвикателства на живота. 

Известни петли:

Адриана Лима

Александра Амброзио

Джесика Алба

Парис Хилтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби