Прасе

Родените през годините: 1923,1935,1947,1959,1971,1983,1995,2007,2019

Годината на Овцата ,която стратира на 19 февруари обещава да донесе много положителни емоции и блестящо реализирани планове на представителите на зодия Прасе според китайския календар.

Събитията в живота ви ще се случват бързо като течаща река и добрите възможности ще се леят пред очите ви. От вас се изисква само да реагирате по-бързо от обичайното за вас и да не изпускате птиченцето,което понякога каца един път на рамо. Разпознайте своята птичка и любезно я поканете да кацне при вас независимо в коя сфера от вашия живот е дошла да ощастливи.

За вас през тази година  от решаващо значение са новите запознанства и начина на комуникация с околните. Именно новите хора,които срещате през живота си тази година могат да ви бъдат изключително полезни в деловата сфера. Внимателно претегляйте все пак всеки човек във вашия живот,защото провокации няма да липсват и е възможно вашите успехи да провокират завистта в околните,които да се опитат да осуетят плановете ви. Вашите близки хора ще играят основна роля във живота ви през годината на Овцата като ви подкрепят неимоверно и ви мотивират за постигане на набелязаните цели. Изразете своята признателност към тях по подобаващ начин и винаги търсете тяхното искрено и добронамерено мнение при вземане на важни решения.

Добрите  възможности за намиране на нова работа,издигане в службата или започване на нов бизнес ще ви следват по петите през цялата година. От вашата детерминираност и трудолюбие зависи дали ще успеете да се възползвате от перфектните си шансове в делово отношение и най-накрая да отбележите ярка и дълготрайна победа на работното място. Успехът ви на работното поприще ще дойде в резултат и на много труд и в случай че се почувствате изморени потърсете помощ от вашите близки сътрудници, които с радост ще ви помагат. Внимавайте пред кого споделяте плановете си,защото ще бъдете наблюдавани под лупа от приятели и колеги през цялата година и някои от тях може да се окажат неискрени в отношенията си с вас. Възможно е да получите подкрепа от влиятелна личност при осъществяване на работните ви проекти и това да ви изстреля в графата на победителите. Единственото условие е да засвидетелствате своята лоялност, да полагате нужния труд и да бъдете коректни в отношенията си.

Финансовото ви състояние ще бъде стабилно,ако не се увличате да харчите за излишни вещи и луксове и спестявате по някой лев за черни дни. Ако успеете да се възползвате от многобройните възможности,които ще ви се предложат в делови план, то несъмнено ще увеличите доходите си,което ще ви  позволи да направите някои дългоочаквани покупки и да сбъднете мечтите си!

Социалният ви живот определено ще процъфтява през годината на Овцата и популярността ви ще нараства. Ще бъдете канени на многобройни събития и празненства,на които ще омайвате околоните със своята ерудиция и харизма. Често обаче ще имате нужда да оставате насаме с вашата половинка,за да презаредите батериите и това ще бъдат най-щастливите ви мигове през годината. Заедно с вашия интимен партньор ще имате възможност и да осъществявате дългоочаквани пътувания в страната и чужбина. Необвързаните представители на зодия Куче е възможно да срещнат неочаквано любовта точно там,където най-малко са очаквали, а именно  в приятелското си обкръжение. 

Известни "прасета":

Саймън Кауъл

Сър Елтън Джон

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби