шофьорска книжка

 | 

 

 

Промени в правилата за придобиване на шофьорски книжки предвижда правителствен план за безопасност по пътищата.

 

Той предлага да отпадне възможността за неограничено явяване на изпит без покриване на допълнителни изисквания.

Документът е разработен в изпълнение на Плана за действие за повишаване на безопасността на движението по пътищата за 2020 г., разработен е в условията на широк консенсус с отговорните институции, академичните среди, браншовите и неправителствените организации в сектора.

 

Categories:

 | 

 

 

През последната седмица беше разпространена информация от "Пътна полиция" за това, че на ГКПП ще бъдат връчвани и събирани наложените глоби за допуснати нарушения по реда на ЗДвП по вече получени документи за налагане на административна санкция. Това разясненяват от Европейския център по транспортни политики.

 

Categories:

 | 

 

 

От „Воля“ предложиха отнемане на книжката до живот на пияни и дрогирани шофьори, след катастрофата, в която загина Милен Цветков. Навръх Великден 22-годишният Кристиян Николов помете колата на журналиста на столичен булевард. По-късно се доказа, че мъжът е употребил няколко вида наркотични вещества преди да седне зад волана.

Categories:

 | 

 

Здрав и прав жител на Варна изпадна в шок, след като разбра, че се води мъртвец от 9 години, поне според шофьорската му книжка. Андрей Георгиев Георгиев разказа за абсурдната случка във фейсбук. Ето цялата история, придружена с коментар „Нема такава държава”, пише лупа.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби