храна

 | 

 

 

Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание за храните и кръвните гупи.

Според теорията на д-р Питър Д’Адамо, ако се храните според кръвната си група, ще се радвате дълго на добро здраве и тонус и успешно ще регулирате теглото си.

 | 

 

 

Случвало ли ви се е да сте напълно сити, току-що вечеряли и вече да нямате никакво място в стомаха, но нещо да ви гложди отвътре и да ви кара да искате още и още?

 

Някога питали ли сте се как "само ще опитам" прераства в сюжет като от френско-италианския трагикомичен филм "Голямото плюскане"? Защо не можем да контролираме лакомството си особено към сладките и мазните храни?

 

Categories:

 | 

 

 

450 лева харчи домакинство у нас на месец само за храна, като в тази сума не влизат парите за алкохол и цигари.

Сумата непрекъснато нараства, следвана от разходите за жилище, данъци и транспорт. Това показват данните за доходите, разходите и потреблението на домакинствата през второто тримесечие на 2020 г. на Националния статистически институт (НСИ).

Според данните на статистиката общият доход средно на лице от домакинство през второто тримесечие на 2020 г. е 1698 лв. и спрямо същия период на 2019 г. се повишава с 9,7%.

Categories:

 | 

 

 

Все по-малко вероятно е евтините авиокомпании да ви предложат безплатна храна по време на полети. Някои авиокомпании предлагат само закуски, но пълноценният обяд е неразделна част от полетите с дълъг и среден срок. Как да не изпаднете в очакване и да бъдете първият, който ще получи храна в самолета?

 

 | 

 

 

"Телефонната линия е 116 111, тя винаги е била под управлението на ДАЗД, а се обслужваше 10 години от фондация. Дълги години консултантите бяха наети от фондация "Анимус", хиляди съдби са били обслужвани от тях. От около година обмисляме как ДАЗД да поеме този център за обаждания, както е записано в Закона за закрила на детето", заяви Елеонора Лилова - председател на Държавната агенция за закрила на детето.

 

Categories:

 | 

 

 

Голяма част от американците са послушали съвета на Доналд Тръмп за дезинфектантите. Над една трета от тях са използвали дезинфектанти и почистващи препарати по неправилен начин в опит да предотвратят заразяване с коронавируса, показва проучване в САЩ, проведено малко след като президентът Доналд Тръмп попита дали инжектирането на подобни продукти може да лекува Ковид-19, предаде Ройтерс.

 

 | 

 

 

От седмица пред столичните метростанции вечер може да забележите оставени хранителни продукти за хора, които се нуждаят. В пликовете освен хляб има и други неща. Кои са хората, решили да помагат в ситуация на извънредно положение?

За няколко вечери екипът ни срещна много хора, които взимат плика с хранителните продукти и бързо си тръгват от метростанцията. Разговаряхме с някои от тях.

Categories:

 | 

 

 

Учител в Англия ходи пеш по 8 километра всеки ден, за да достави безплатен училищен обяд на 78 деца, пише „Сън”.

Зейн Поулис, който работи като помощник главен учител в „Уестърн Праймъри Скуул” в Гримсби, Линкълншър, мъкне огромна раница с пакетиран училищен обяд, тежаща повече от 18 килограма.

Бившият военен, който е бил част от гвардейска част, използва дневните си визити, за да провери състоянието на децата. Той оставя пакетите с храна пред вратата и после изчаква на улицата, докато си ги приберат.

 | 

 

 

Престъпните организации в Италия раздават храна и предоставят безлихвени кредити на нуждаещите се, за да се опитат да разширят влиянието си, предупреждава италианският писател Роберто Савиано.

Италианските мафиотски структури са готови да заграбят изпаднал в затруднения бизнес в намиращата се в криза заради коронавируса държава, очакваща европейско финансиране за изтощената си икономика, смята той.

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби