трикове

 | 

 

 

 

По традиция великденските яйца се боядисват на Велики четвъртък или на Велика събота. Ако сте оставили тази работа за днес, може този материал да ви помогне.

Смята се, че първото яйце трябва да е червено. С него се прави кръстен знак върху челата на децата, а после и на всички останали от семейството. Това яйце се оставя настрана от другите и се подменя с миналогодишното, което досега е стояло в къщата, за да носи здраве, радост и щастие на нейните обитатели.

 | 

 

 

 

Това, че сте опитен шофьор, не означава, че знаете всичко, което трябва да знаете за автомобилите. Неща, като например да знаете, че течността за миене на съдове всъщност е полезна при почистване на прозорци, как чорапите могат да предпазят чистачките от замръзване през зимата или най-простият и лесен начин да премахнете замъгляването на фаровете са само няколко удобни трика, които ще искате да запомните.

Ето някои евтини и лесни решения за грижа и поддръжка на любимия си помощник на четири колела!

 | 

 

 

Позната ли ви е следната ситуация: отскачате до магазина само за хляб, но се връщате цял час по-късно с цяла камара непланирани покупки? Можете да сте сигурни, че това не е случайно.

Супермаркетите правят всичко по силите си да ни провокират да купуваме повече – пускат промоции, раздават карти за лоялни клиенти, подреждат продуктите с по-висока цена на нивото на погледа, и този списък е далеч от изчерпателен. Как тогава можем да взимаме рационални решения за парите си и да не съжаляваме за някоя покупка още преди да сме се прибрали?

Categories:

 | 

 

Четири лица са с повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група за трафик на жени, каза директорът на Специализираната прокуратура Димитър Петров на брифинг във връзка с разбита организирана престъпна група за трафик на жени, пише блиц.

Групата е работила на територията на България и Федерална Република Германия. Градовете в България, в които е била най-активна, са София, Ямбол, Силистра, Бургас. Методиката на набиране на жените са или два: първият - чрез използване на скъпоструващи автомобили.

 | 

 

Горещото време не притеснява много хората през деня. Тогава те са на хладно вкъщи, под климатика в офиса или зад дебелите стени на някой мол. Но през нощта се усеща истински жегата. На климатик не може да се спи, но и без климатик не може да се спи, пише darik.

Как да направим така, че все пак да намерим прохлада през нощта?

1. Вентилация

Това е ключово, за да успеете да поспите през нощта. И тук по-добрият ви приятел е вентилаторът, а не климатикът.

2. Сменете чаршафите

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби