Хари и Меган

 | 

 

 

Хари и Меган Маркъл вдигат нова сватба. Този път в САЩ. Причината - принцът да получи официална възможност за работа. Така той ще придобие американско гражданство и ще може законно да извършва бизнес.

След приключване на карантината е предвидена сватба според американското законодателство. Романтичната церемония ще се проведе под шатри на брега на океана.

 | 

 

 

Канадското правителство потвърди, че е поело разходите за охрана на принц Хари и Меган Маркъл, откакто пристигнаха в страната през ноевмри миналата година.

Това обаче няма да продължава повече.

Говорител на министъра по обществена безопасност Бил Блейр обяви, че Канада няма повече да плаща за охрана на Хари и Меган, предава CBC News.

Решението ще влезе в сила през април тази година, когато двойката ще прекрати официално кралските си задължения.

 | 

 

 

Принц Хари и съпругата му, американската актриса Меган Маркъл, ще загубят всичките си кралски привилегии съвсем скоро. И ако трябва да бъдем по-точни - на 31 март.

Те вече няма да бъдат наричани Негово и Нейно кралско височество, да изпълняват представителни функции на членове на кралското семейство и да получават средства от хазната. Това съобщи „Дейли Мейл“, припомняйки, че двойката се е преместила в Канада и нейният благотворителен фонд ще представлява интересите й във Великобритания.

 

 | 

 

"След няколко седмици семейството ми ще замине на първото си официално посещение в Африка, място в света, което за последните две десетилетия е като втори дом за мен. Екипът ни създаде успешна програма, която споделяме с вас с вълнение. От свое име искам да кажа, че нямам търпение да запозная съпругата си и сина си с Южна Африка. Ще се срещнем с всички вас много скоро."

Това написа в Instagram Принц Хари, който след няколко седмици заминава на посещение в Африка, заедно със съпругата си Меган Маркъл и сина им Арчи.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби