Цвета Караянчева

 | 

 

 

Актуализацията на депутатските заплати влиза в сила от 1 май, а не от 1 април. Замразяването им в момента не би било добър ход, защото има заплати, които са базирани на по-висока тримесечна ставка.  Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева във включване за студиото на БТВ „Кризата: COVID-19“.

Categories:

 | 

 

 

"В безпрецедентна ситуация сме и на моменти всяко решение изглежда предпоследно. Мисля че ще помогне, ако си казваме по-често „сгреших, извинете“. И не, не говоря за експертите и лекарите, макар че щеше да е добре СЗО да бяха взели да се разберат най-после по въпроса за ползата от маските. Говоря за себе си", написа преди минути във фейсбук профила си председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Categories:

 | 

 

 

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева свиква извънредно заседание на парламента в петък от 14 часа.

На него народните представители ще обсъждат решението за удължаване на извънредното положение до 13 май, актуализацията на държавния бюджет, както и промени в Закона за енергетиката и закона за извънредното положение.

Categories:

 | 

 

 

Политици и граждани призовават хората да си останат у дома, за да се намали разпространението на коронавируса у нас.

"Stay Home. It could save lives" е една от рамките за профилни снимки, които много потребители на фейсбук си сложиха. Другата е на български език и гласи: "Ще се справим заедно". Дори председателят на парламента Цвета Караянчева си постави подобна рамка на официалния си профил.

Categories:

 | 

 

„Два месеца бях почти неподвижна. Благодаря на съпруга ми, че беше през цялото време до мен. Не знам как бих се оправила без него“.

Това разказа в ефира на Нова тв председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по повод катастрофата с нейния кортеж и цивилен автомобил, станала на 15 септември, научи vesti365.

Categories:

 | 

 

Към днешна дата (17 септември 2019 г.) състоянието на председателя на Народното събрание г-жа Цвета Караянчева е стабилно, пише блиц.

Пациентката прекара спокойно нощта. В случай на промяна на състоянието на председателя на Народното събрание г-жа Караянчева, болница „Лозенец“ ще информира медиите своевременно.

Categories:

 | 

 

Знаете ли какво е преторианска гвардия? Сигурно знаете, но за всеки случай ще ви кажа. Преторианците са били специалната гвардия, която е охранявала римските императори и е единствената военна организация, която е имала право да присъства в Рим. Ние сме като Рим. Министър-председателят е като император. Политиците са като римските сенатори. А НСО е тяхната преторианска гвардия. Това написа във Фейсбук Слави Трифонов, пише новини.бг.

Categories:

 | 

 

Когато настъпват такива тежки такива тежки пътнотранспортни произшествия налице е човешка грешка. Според мен даже тук не е само една, а повече. Това заяви в ефира на "Здравей, България" експертът от Института по пътна безопасност Богдан Милчев, пише блиц.

Categories:

 | 

 

Председателят на парламента Цвета Караянчева влиза на операция. Тя има фрактура на лява раменна става и трябва да бъде оправена. Това каза пред журналисти директорът на Университетска болница “Лозенец” проф. д-р Любомир Спасов, предаде Нова телевизия, пише новини.бг.

По-рано днес автомобилът, в който председателят на парламента Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира. Караянчева бе транспортирана от шуменската болница с хеликоптер.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби