лотария

 | 

 

 

Отличен старт на годината за наш сънародник във Франция. Български шофьор на камион е ударил половин милион евро от лотарията.

 

Българинът спрял на минимаркет в Сен Приест, предградие на Лион и купил билет за 5 евро. 

 

Когато изтъркал талона, той установил, че печели 100 хиляди пъти по-голяма сума - 500 хиляди евро от играта Cash.

Българският шофьор няма да съжалява, че е минал през Франция, отбелязва "Le Progres". 

Categories:

 | 

 

 

Дружеството "Ню геймс", което организираше най-голямата частна лотария на Васил Божков - "Национална лотария", е поискало да бъде обявено в несъстоятелност, се вижда от документи, качени в Търговския регистър, съобщи "Капитал".

Молбата е до Софийския градски съд и е подадена на 28 февруари - същия ден, в който дружеството обяви, че сметките му са запорирани от Националната агенция за приходите и затова приемането на залози се прекратява.

 | 

 

 

 

Парламентът реши лиценз за организиране на лотарийни игри да може да бъде издаден само на държавата. Това решиха депутатите след като приеха текстове от Закона за хазарта на второ четене, предаде  Агенция Фокус“. 

Лиценз ще може да се издава за томбола, бинко, кено и техните разновидности.

 | 

 

 

"От това, което казва г-н Симеонов, значи, че няма никакви познания по нашата материя. Но той не е длъжен. Но непознаването на Конституцията вече е друго нещо. Всеки има право да прави бизнес. Това заяви Димитър Ганев, изпълнителен директор на "Националната лотария" по повод идеята на Валери Симеонов за промяна в закона.

"Това, което даде той като пример, е австрийска лотария", поясни Ганев в ефира на Нова телевизия. "Знаете много добре, че държавните неща не са много развити. Преди една година спечелихме концесия в Молдова.

Categories:

 | 

 

23-годишна жена от Банкок, Тайланд подаде заявление в полицията, с което се оплака от съпруга си. Портнида Чамненвет сподели, че тя и 34-годишният й съпруг са работили в местна фабрика и са купували лотарийни билети няколко пъти. Един от тях, който избрала Портида, се оказал печеливш, пише AsiaOne.

Щастливата двойка трябвало да вземе 6 милиона бата (около 360 000 лева). Момичето се съгласило двамата да си разделят печалбата по равно. Влюбените регистрирали победата си в полицейското управление и си направили снимки за спомен.

Categories:

 | 

 

Едуард Путман спечели крупна сума от британската лотария с подправен билет и вложи парите в недвижими имоти по целия свят. Сега на цялото богатство се радва неговата любима. Този месец англичанинът бе осъден на 9 години затвор за подправяне на лотариен билет, който през 2009 г. му донесе печалба на 2,5 млн. паунда, пише блиц.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби