деца

 | 

 

 

Докато бях в Пловдив, видях тези деца, които проникнаха в оранжериите на едни хора, които идват често, за да работят там. Та тези деца не само влизаха вътре и унищожаваха ягодките, а и браха от тях (на чанти...), замерваха се с тях, замерваха оранжериите с камъни... Дойде охраната на блока. Когато го видяха, повечето избягаха... Един, който явно се е взел много насериозно, го обиждаше... и го замерваше с камъни.

 

Categories:

 | 

 

 

Новоразработен тест за коронавирус с форма на близалка се въвежда в някои от австрийските детски градини като алтернатива за прохождащи деца, които не харесват много тампони в гърлото или носа, съобщи АФП.

 

Децата - малко срамежливи - се наредиха в една детска градина във Виена тази седмица, за да бъдат тествани, като упражнението беше отворено за медиите.

 

 | 

 

 

Шокиращи кадри от Съединените щати. Две малки деца са били оставени да се оправят сами насред пустинята в Ню Мексико. Сестрите, на възраст 3 и 5 години, били спуснати през 4-метровата ограда по границата между Съединените щати и Мексико.

Видео, публикувано от американската гранична полиция, показва как двете момичета са хвърлени през оградата от двама възрастни, които след това бягат от мексиканската страна на границата.

 | 

 

 

Професорът от Лондонския имперски колеж Нийл Фъргюсън нарече "Британския" щам на коронавируса, който беше открит преди ден, по-заразен за децата от старата версия на COVID.

 

Той призна, че лекарите трябва да съберат повече информация за това как се държи новият вирус.

 | 

 

 

"Ще те унищожа и теб, и цялото ти семейство!", "Ще те накарам да се самоубиеш", "Ще те изкарам луда и ще ти взема децата". Това са само част от заплахите, които 32-годишната Кристина Дунчева от Сандански е описала в исковата си молба към съда в началото на октомври.

 

Майката, която уби двете си деца - Васил на 5 години и 3-годишната Ивон, твърди, че е била жертва на дългогодишно домашно насилие от страна на бащата на момченцето и момиченцето Георги Трайков.

Categories:

 | 

 

 

Хора, притеснени от климатичната криза, решават да не раждат деца заради страхове, че техните потомци ще трябва да преминат през климатичен апокалипсис. Това е показало първото академично изследване по въпроса, съобщава "Гардиън".

 

 | 

 

 

“Обикновено семейство, нормално. С две хубави деца, като картинки. Преди няколко месеца обаче адът започна, но всички или не разбираха какво се случва с майката и бащата, или нарочно мълчаха. А сега няма как да се върнат дечицата”. Така с няколко думи потресена жена от Сандански описа трагедията, сполетяла не само най-близките роднини, а хората от цял един град, пише Труд.

 

Categories:

 | 

 

 

Сандански се събужда шокиран от най-кървавото престъпление в историята на града.

 

Драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така хората в града описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков.

Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца, на 3 и 5 години. Закла ги и се скри в стая.

 

Categories:

 | 

 

 

Майка от Пловдив сподели своето мнение за децата и болестите във facebook и раздели потребителите. В коментара си тя засяга една належаща тема, особено днес, по време на пандемията от коронавирус. А с настъпването на студените месеци и появата на сезонните грипни щамове и хронични настинки ситуацията се очертава да стане още по-объркана. На края на поста си тя задава въпрос към съгражданите си: Редно ли е здравите и болните деца да са контактни?

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби