АПИ

 | 

 

 

501 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Продължава обработването на настилките, за да се осигури безопасно пътуване на шофьорите. Снегопочистващата техника на пътноподдържащите фирми е в 24-часов работен режим и при усилване на снеговалежа ще се включи допълнителна техника.

Categories:

 | 

 

 

От 20 ч. в събота /13 март/ до 6 ч. сутринта в неделя /14 март/ ще бъде ограничено движението на всички моторни превозни средства в тунел „Витиня“ на автомагистрала „Хемус“. Спирането на трафика през нощта е за почистване на тръбата за Варна. Това съобщиха от АПИ. 

Трафикът в посока София ще се пренасочва по път I-1 Ботевград – София на пътната връзка при 35-ти км и ще се връща на магистралата при 30-ти км на пътна връзка „Витинска река“.

Categories:

 | 

 

 

Във връзка с очакваното понижение на температурите и прогнозата на метеоролозите, че в планинските райони е възможно дъждът да преминава в сняг, Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) апелира шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия, да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания.

Categories:

 | 

 

 

Недобросъвестни шофьори забавиха действията на техниката при изваждането на авариралия ТИР на АМ „Тракия“ вчера. Това каза председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски на брифинг.

 

„Искам да изразя своето и на колегите, и на Агенцията извинение и да го поднеса към шофьорите, които вчера се наложи да изчакват на АМ „Тракия“.

Categories:

 | 

 

 

Стотици дупки зейнаха на магистрала "Тракия", в участъка между Карнобат и Бургас след последните дъждове.

 

Така е във всяка една от трите ленти, в двете посоки на движение. Дупките са дълбоки по 4-5 сантиметра.

 

 

 

Според експерти това се дължи на разрушаване на горния износващ слой.

 

Categories:

 | 

 

 

Временно движението по път I-1 Симитли-Железница в тунел "Железница" трябва да се осъществява с повишено внимание поради аварийно прекъсване на електрозахранването, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Categories:

 | 

 

 

Стотици шофьори споделят из форумите в интернет за блокирани пътища в северната част на страната, след като снощи дъждът премина в сняг.

Пътят на Бяла е затворен. Не пускат нищо и няма и да пускали, докато не "изчистели", пишат изнервени водачи.

Други от тях споделят, че от часове е блокиран изходът от Русе, посока към София.

Categories:

 | 

 

 

Пътищата в страната са проходими при зимни условия, съобщиха от Агенция "Пътната инфраструктура" (АПИ), но след снеговалежите вчера и тази сутрин трябва да бъдем внимателни на пътя, защото има заледявания.

 

Ограничение за движение в Прохода на Републиката беше въведено снощи - забранено бе преминаването на камиони над 12 тона.

Categories:

 | 

 

 

Отсечката преди Червена вода по пътя Русе-Кубрат осъмна с надписи „С любов към АПИ”, „срам” и оградени с бяла боя дупки. Ремонт на този път се чака от години, но досега остава само на ниво обещания.

 

Хората, които живеят в населените места между Русе и Кубрат, вече няколко пъти излизаха на протести и блокираха пътната отсечка с искане да се ремонтира пътя. След като това не се случи, са решили да изразят отношението си към Пътната агенция по нестандартен начин, съобщи Нова.

 

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби