Магистрала Струма

 | 

 

 

Отпадъците на магистрала „Струма”, заради които беше задържан собственика на "Феникс Дупница" Кольо Илиев, били смъртоносни. Това обяви самият Илиев пред съда вчера.

След като 3 денонощия беше неуспешно издирван от полицията, накрая Кольо Илиев сам се предаде. Той беше обвинен за пожара под виедукта на магистрала „Струма” през август миналата година. Там бяха струпани огромни количества отпадък от неизяснен произход.

Categories:

 | 

 

 

Магистрала „Срума” ще е изцяло готова през 2027-а година. Това съобщи министърът на регионалното развитие Петя Аврамова пред депутатите от ресорната комисия в парламента.

Няма риск от връщане на евросредства заради оттегляне на апликационната форма за изграждане на аутобана през Кресненското дефиле, смята Аврамова.

Categories:

 | 

 

 

 

Отново планина от боклуци под магистрала „Струма”, на метри от мястото, където вече веднъж горяха отпадъци и повредиха мост. Собственикът на обекта Кольо Илиев се издирва от полицията.

Не е ясно обаче кой ще изчисти мястото. Оказва се, че стои въпросът боклук ли е това или суровина? Ако е боклук, общината може да го почисти. Това обаче се води за суровина, която струва пари и е ценна. Така ако общината изчисти, може да бъде обвинена в кражба, съобщава Нова тв.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби