Бюджет

 | 

 

 

Темата за управление на личния бюджет винаги е била и ще бъде актуална. Нека я разгледаме от един по-различен ъгъл през призмата на зодиакалните знаци.

Интересно е да разберем как всяка от зодиите управлява своя бюджет и как се справя, когато става въпрос за спестяване или харчене на пари. За всеки зодиакален знак сме предложили решение, което би могло да бъде в помощ, когато си говорим за управление на месечния бюджет, с който разполагаме.

 | 

 

 

Приходите в бюджета са с 1.5 млрд. лв. повече от разходите в края на февруари, сочат предварителните данни и оценки на Министерството на финансите към края на февруари 2020 г.

Categories:

 | 

 

 

Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че преговорите за многогодишната финансова рамка на ЕС за следващите 7 г. ще бъдат "много тежки и трудни" на извънредната среща на върха в четвъртък, информира АФП.

"Ние смятаме, че не е задоволително отговорено на нашите притеснения по много точки, следователно очаквам много тежки и трудни преговори", каза Меркел на пресконференция в Берлин с финландския премиер Сана Марин.

 | 

 

 

Европейските депутати обсъждат днес с Европейския съвет и Еврокомисията приоритетите за следващия дългосрочен бюджет на Съюза преди срещата на върха на 20 февруари, предаде БНТ.

 | 

 

 

 

Столичният общински съвет ще гласува бюджета на София за 2020 година. Той е в размер на близо 1 милиард и 722 милиона лева. 4 млн. лева повече са заложени и в капиталовата програма на общината, която е на стойност 475 млн. лева. Инфраструктура и екология са основните акценти в бюджета. Предвидени са средства за изграждане на 13 нови детски градини и основни ремонти на 25 училища, посочва кметът Йорданка Фандъкова:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби