Данчо Катаджията

 | 

 

 

Неизвестни с бухалки потрошиха стъклата на автосервиз и два автомобила в него. Инцидентът е от полунощ, в Ловеч, където живее основния свидетел срещу разследвания от екип на Нова ТВ и вече уволнения полицай Данчо Катаджията.

 

Свидетел срещу него е Николай Панайотов, който има сервиз за автомобили. Около полунощ получава известие от СОТ-системата, че има взлом в сервиза.

Categories:

 | 

 

 

Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията е уволнен дисциплинарно. Това се случи официално със заповед на министъра на вътрешните работи с дата 15 април.

За уволнението му се говори още след като бе задържан, но заповедта идва след като няколко дни преди това бе отстранен неговият колега - полицая Иван Иванов от ловешката „Пътна полиция“.

Иванов също стана известен с това, че е дясната ръка на нашумелия ловешки полицай - Данчо Катаджията.

Categories:

 | 

 

 

Разследваният полицай Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията остава за постоянно в ареста, реши Районен съд – Ловеч. За гарантиране на сигурността на всички във и извън залата, имаше засилено присъствие на униформени. Мерките бяха взети, предвид ексцесиите пред полицията преди три дни при докарването на Йордан Петков с белезници от Пирогов, където полицаят се скри от разследващите. Данчо Катаджията влезе безмълвен в Ловешкия Районен съд, за да чуе, след двучасово заседание, най-тежкото решение на магистратите – остава за постоянно в ареста.

Categories:

 | 

 

 

Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, бе задържан преди минути в "Пирогов" и отведен в следствения арест в град Ловеч.

Ще му бъдат повдигнати две обвинения още днес, за принуда и документни измами.

Categories:

 | 

 

 

Полицаят Йордан Петков, по-известен като Данчо Катаджията, е проверяван няколко пъти от дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР. Това каза по Нова тв главен комисар Стефан Банков, директор на дирекцията.

Categories:

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби