ХОРОСКОП

 | 

 

 

Овен

Поради характерните ви динамични характеристики ви се препоръчва като основна билка евкалипт. Евкалиптът е билката, която ги предпазва от беди. Растението има антисептични свойства и затова се използва за лекуване на рани. Освен това се употребява за натурално обезболяващо и има противовъзпалително действие. Маслото от евкалипт помага при депресия и главоболие.

 | 

 

 

Овен

Днес, може да ви е трудно да се справите с апатичното си настроение. Неудовлетвореността ви вероятно ще се отрази негативно и на общуването с партньора ви. Вземете се в ръце и не оставяйте случайността да ви реши проблемите.

Спазването на хранителния ви режим няма да бъде лесна задача днес. Много по-лесно е да приемете почерпка от близък или да уважите кулинарните произведения на половинката ви, отколкото да кажете „не“.

Телец

 | 

 

 

Овен

Денят ще е по-добър, отколкото си го представяте. Помислете дали да не подарите изключително отношение на ваш близък човек.

Телец

Това е ден, в който ще получи огромно признание. Ще преживеете един от моментите, в които човек си казва, че всичко си е заслужавало.

Близнаци

Сега може да не сте оптимисти, но денят ще ви покаже, че има защо да вярвате в доброто. Никога не се лишавайте от надеждата.

Рак

 | 

 

 

Овен

Днес не допускайте намеса в работата си. Дори да имате нужда от помощ, знайте, че рискувате да ви излезе през носа.

Телец

Това е ден, в който трябва да спазвате правилата. Не закъснявайте за срещи и не отивайте никъде без покана.

Близнаци

Днес не очаквайте много от хората. В крайна сметка всеки дава, колкото има в себе си.

Рак

 | 

 

 

Овен

Този ден може и да не ви донесе най-приятните очаквания. Вероятно някой ще ви каже истината в очите, която е болезнена за вас. Или друг умишлено ще започне да се подвизава в недостатъците ви. Такива ситуации ще са от полза за вас, за да стъпите здраво на земята.

„Дадох всичко от себе си. Не знам какво още да направя“ - „Дарджийлинг ООД“

Телец

 | 

 

Овен

Огромна роля за постиженията ви днес имат родителите ви. Хубав ден да погледнете навътре и съвсем практично да потърсите ценните неща, които ви донесе януари и да си дадете сметка какво очаквате от февруари. Бъдете методични, целенасочени, осъзнати.
    
Телец

 Днес е ден за край и ново начало. Свършва януари, утре започва февруари. Идеален момент да решите какво искате и как ще го постигнете. Бъдете отворени за компанията на други.
    
Близнаци

Categories:

 | 

 

Овен

 Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.
    
Телец

Великодушни и щедри, днес ще сте радост за всички. Ще съумявате да направите щастливи онези, които се докоснат до вас, направо богопомазани ще се чувствате.
    
Близнаци

 | 

 

Овен

 Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Това е добре за представянето ви в обществото, но дали е добре за самите вас. Давате ли си сметка какво искате самите вие.
    
Телец

 Интуитивно усещате как да се справите с проблемите. Сякаш щастието бди над вас. Това е прекрасно, но не злоупотребявайте с него. А и не бъдете твърде самоуверени, все пак Господ има последната дума.
    
Близнаци

 | 

 

Овен

Твърде непостоянни ще сте днес и лесно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво искате, вместо да се влияете от чуждото мнение. Просто следвайте инстинкта си.
    
Телец

Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, само за да се харесате на друг човек. Дали е почтено, не предавате ли доверието на човек, който ви вярва?
    
Близнаци

 | 

 

Овен

 Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено по достойнство. По-добре се занимавайте с онова, което наистина ви радва.
    
Телец

 Внезапното желание да промените нещата около вас по сила и изтощителност ще прилича на пристъп от радикулит. На околните ще смятат, че им е провървяло, ако при вашите пристъпи разрушите единствено собствения си дом.
    
Близнаци

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби