Софи Маринова

 | 

 

 

Отношенията на гласовитата ромска перла Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са повече от сложни.

Всъщност, с течение на времето връзката им все повече заприлича на драматична сага, изпълнена с множество обрати, а поредният настъпи едва преди няколко часа.

Поп фолк певицата е забелязана в Осмо районно управление в София, където е разговаряла с един от дежурните полицаи.

 | 

 

 

Софи Маринова страда неимоверно покрай затворените заради коронавируса чалготеки. Ромската перла сподели, че чака с нетърпение да отворят нощните заведения и изявите й да стартират, защото е останала без пари.

 

„Вече се чух с шефовете на заведенията, в които пея, още никой нищо не знае, вече трябва да работя, всички чакаме решение”, жалва се певачката.

 | 

 

 

Софи Маринова спазва пълна социална изолация. След като й отпаднаха всички музикални ангажименти, ромският славей се изолира в дома си заедно с любимия мъж Гринго и нейния син Лоренцо.

"Спазвам стриктно карантината! Те хората гледат точно от нас, известните, ние служим за пример! Трябва да спазваме социалната изолация, че е страшно положението! Аз съм си вкъщи, участията паднаха. Това не е проблем, работа ще има и след 100 години, важно е да сме живи и здрави.

 | 

 

Софи Маринова отпуска ежедневно по 100 лв. на мъжа си Тодор Давидов – Гринго, съобщава "Уикенд".

Мускулестият мачо, с когото певицата успя да сключи брак и да се разведе само за половин година, отново е на пълна  издържка на гласовитата си съпруга. В замяна от дъжд на вятър Гринго пак влизал в ролята на неин шофьор. Мургавият здравеняк извозвал Софка до заведенията, където тя имала участия и след това я прибирал.

Categories:

 | 

 

Софи Маринова отново ще влезе в устата на всички с това, което подготвя. Никой не е очаквал точно това от нея, но уво - по Коледа стават и чудеса.

Ромският славей реши да покаже друго лице на музикалния си талант, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, но пък ще има и такива, които ще оценят усилията й. 

Categories:

 | 

 

Софи Маринова ще чукне 44 лазарника в Дубай. Ромската перла ще отпразнува рождения си ден в емирството, но без мъжа си Гринго, а само със сина си Лоренцо.

Наследникът на певицата е решил да й направи изненада и подготвил екскурзията на топло за празника на майка си. Най-вероятно Маринова отново е изгонила побойника, защото в профилите й в социалните мрежи липсват фотоси с Тодор Давидов, с когото Софка ту се събира, ту се разделя през годините.

Categories:

 | 

 

Одисеята на Софи Маринова продължава, но този път причината не са любовни сътресения, а професионални.

Оказва се, че заради лютия нрав на възлюбения й Гринго участията на ромската перла рязко са секнали.

Софка се опитва по всевъзможен начин да лансира любимия си, но засега напъните й са напълно безуспешни.

Categories:

 | 

 

„Град Стрелча. Благодарим за топлото посрещане”. Това написа Софи Маринова в своя инстаграм по повод концерта й в средногорския град, където пя на откриването на кампанията на кандидата за кмет втори мандат от партия АБВ Стойно Чачов. За изявата си ромската перла е прибрала точно 5000 лева, издаде източник на Lupa.bg от средногорския град, пише лупа.

Categories:

 | 

 

Нови подробности около мелето, който смуглият побойник Тодор Давидов - Гринго спретна над разносвач на банички в Студентски град. Както първо Lupa.bg съобщи, мъжът на Софи Маринова преби жестоко младежа Тошко, който му доставил тестените вкусотии до вратата на жилището, в което живеят Гринго и чалга певицата.

Categories:

Страници

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби