Бик

Родените през годините: 1925,1937,1949,1961,1973,1985,1997,2009

Годината на Овцата,която стартира на 19 февруари ще изисква от вас да преодолете непостоянството в характера си и да не вземате прибързани решения.

Ако успеете да туширате тези свои черти имате реалните шансове да осъществите повечето от поставените си цели за годината. Нужно е да поставите самоконтрол както в начина си на изказване,който понякога остава грешно  впечатление в очите на околните,така и в начина си на харчене на пари,който бързо изпразва джобовете ви. С две думи фокусът ви през тази година ще бъде насочен към социалния ви живот и към паричните ви потоци.

Вие сте изключително жива и бъбрива натура и обичате да казвате открито в очите  нещата на околните. Това  прекалено директно поведение обаче не остава винаги разбрано от приятелите ви ,които понякога страдат от вашата открита природа. 

Затова е добре да се научите на повече такт и дипломатичност в общуването си със своите близки,за да не ги обиждате и настройвате срещу себе си. Веднъж овладели своята импулсивност ще се радвате на много споделени мигове със своите близки. Няма да ви липсват покани за събирания и тържества, на които бихте могли да срещнете подходящата за вас половинка, ако все още я търсите. Тези от вас,които са обвързани може да решат да увеличат своето потомство. Децата ще ви дават многобройни поводи за радост и гордост през цялата година, затова поощрете успехите им подобаващо.

Възможности за израстване в кариерата могат да приповдигнат настроението ви, но не се главозамайвайте, а работете усърдно. Покажете на началниците ви ,че вие сте точно този,който заслужава повишението,защото конкуренция за въпросната позиция няма да липсва. Въпреки това ако проявите нужното търпение и засвидетелствате своята лоялност,то несъмнено вие ще сте предпочетения кандидат. Бъдете внимателни при подписване на нови договори и при покупки с недвижимо имущество.Препрочитайте всяка клауза от договорите си няколко пъти ако все пак имате съмнение се обърнете към адвокат- специалист.

През втората половина от годината е възможно  значително да увеличите доходите си и да извоювате своята свобода. Неочаквано може да получите наследство и богат роднина или приятел да ви поднесе приятен подарък. Късметът ще е на ваша страна и може да пробвате своя късмет в различни лотарии и тото. Въпреки това не е препоръчително да предприемате големи рискове и да участвате в залагания с големи суми пари. 

Известни бикове:

Джордж Клуни

Принцеса Даяна Спенсър

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби