Куче

Родените през годините: 1922,1934,1946,1958,1970,1982,1994,2006,2018

Още с настъпването на годината на Овцата, представителите на зодия Куче ще почувстват свежия полъх на промяната,която ще им донесе много заслужени награди.

Макар и с бавно темпо усилията,които положихте през изминалата година на Коня ще започнат да дават своите първи положителни плодове. Репутацията ви заслужено ще расте сред вашия социален кръг и ще се превърнете в желан събеседник за приятели,роднини и колеги. Нови истински приятелства и полезни контакти ще наситят живота ви с радост и веселие през цялата година, а и най-вече през месеците август и декември.

През годината на Овцата, социалният ви живот определено ще бъде приоритет за вас. Желателно е да не се изолирате от околните и да не се поддавате на желанието да бъдете прекалено независими. Важно е да запомнете,че през тази година  е препоръчително да се  превърнете в групови играчи и да не се отделяте  от колектива,защото това може да ви направи неадекватни за справяне със задачите в годината на Овцата. 

Консултирайте се със своите близки при вземане на важни решения и слушайте внимателно съветите,които ви дават.

Очертава се да бъдете крайно активни в семейния си живот, скъпи плъхове,както не само да помагате на изпадналите в нужда членове на вашето семейство,но и да организирате забавни и приятни семейни тържества и събирания.

Любовният ви живот ще бъде изпълнен с много позитивни емоции и много от вас ще съумеят да заздравят връзката си с партньора,ако  зачитате чувствата на човека до вас и   не сте  груби спрямо  него.

На работното място се очаква да отбележите значителен прогрес и да смаяте околните със способността си да намирате бързо правилните решения в критични ситуации. Успехът ви обаче ще зависи и от вашите усилия и целеустременост по пътя  нагоре. Възможно е да срещнете силни конкуренти,които се стремят да заемат вашата позиция,затова 

бъдете силни,не се отпускайте и късметът ще е на ваша страна.

Отворете сетивата си и бъдете нащрек,защото добрите възможности за вашата кариера може да се появят напълно внезапно. Наложително ще бъде да вземете бързи решения, за да сграбчите шанса си за успех.

Бъдете внимателни при подписване на важни договори и споразумения. Ако се колебаете при взимането на глобални  решения за вашия бизнес, задължително направете консултация със специалист. Не пръскайте пари за излишни вещи и луксозни стоки ,за да можете да завършите годината в отлично финансово състояние. 

Известни кучета:

Принц Уилям

..и съпругата му Кейт

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби