Американският президент прави ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ С ДЕЦА! Надникнете в СЪРЦЕТО НА ЗЛОТО! /ВИДЕО+СНИМКИ/

loading...

Светът се управлява от велико зло. Днес BRADVA.BG представя на своите читатели безпрецедентен поглед най-съкровената обител на световните кукловоди.

Ще видите доказателства, от които буквално ще ви настръхне косата.

Хората, които контролират нашия свят служат на злото, и нищо чудно, че светът е разкъсван от войнии нещастие, докато малък процент контролират цялото богатство.

Бохемската гора /Bohemian Grove/ е огромен частен комплекс в живописна местност около Монте Рио, Калифорния. Вековните гъсти гори около строго охранявания имот замаскирват чудовищните деяния, които се извършват в него.

Това е мястото, където ежегодно се събират членовете на т.нар. Бохемски клуб – тайно общество, чиито членове са някои от най-могъщите хора на планетата – американски президенти, сенатори, шефове на мултинационални корпорации, собственици на медии и друти представители на световната врхушка – хората, които формират нашия свят и директно или индиректно урпавляват живота на всеки един от нас.

В клуба членуват около 2000 души. Членството е запазено само за най-могъщите и обикновено се предава по наследство. Всички членове са мъже, жени не се допускат.

Всяко лято ексклузивният клуб на могъщите организира двуседмичен „семинар“ за своите знатни членове, който се провежда в Бохемската гора под безпрецедентни мерки за сигурност.

Външни лица не се допускат а официалната версия е, че това е излет, където членовете участват в дискусии и приятни занимания в природата, където могат да си починат от своето напрегнато ежедневие.

Роналд Рейгън и Ричард Никсън на дискусия в Бохемската гора - една от малкото официални снимки

Истината е съвсем различна.

Символът на Бохемската гора е совата.

На входа на комплекса пище „предящи паяци да не идват тук

Совата има изключително значение като символ от най-дълбока древност. Още в летописите на древен Шумер тя е асоцирана с анунаките-  звездните богове, които са създатели и господари на човечеството. Според редица теории на конспирацията, тези тъмни божества са почитани от управниците през цялата човешка история.

Совата е символа на злото божество Молох, който се смята за първообраза на Сатаната в юдео-християнските религии. Още от дълбока древност, божеството Молох се е почитало с жертвоприношения на малки деца, които са изгаряни живи на олтари пред неговите статуи /която обикновено е сова или бик/.

Страшната истина е, че Бохемската гора е най-големия храм на Молох в света, а членовете на Бохемския клуб са негови отдадени поклонници!

Но какво се случва по време на 2-седмичния семинар!? Още от началото на 20-ти век циркулират слухове за „тъмни сатанински ритуали“ и човешки жертвоприношения. Ето някои доста зловещи архивни снимки:

Зловещ ритуал от 1906 г.

Тайнствената церемония до олтара

Снимката е от 1909. По-надолу в статията ще видите, какво са подготвили за това малко дете.

Както споменахме, в клубът не членуват жени, но това не пречи на членовете да се впускат в масови перверзни ор*гии, които са част от тъмните им ритуали. Просто някои от кукловодите се обличат като жени и се отдават низшите си страсти:

Но извратените хомос*ксуални гуляи на елита са нищо, тук идва наистина зловещата част.

Това е центъра на Бохемската гора – огромният олтар на Молох, който представлява каменна сова:

Акцентът на двуседмичния разгул е ритуалът наречен „изгарянето на загрижеността“.

Казано в прав текст, това е жертвоприношение на малки деца в чест на злото божество.

Мъже в черни и червени роби провеждат дълга тайнствеа церемония и пеят сатанински химни.

Колуминацията на ритуала е запалването на клада пред олтара и изгарянето на живо малко дете.

Неговата пепел се събира внимателно и се използва за следващия подобен ритуал.

BRADVA.BG представя на своите читатели изумителен видеозапис, който е направен през 2000-та година от разследващ журналист, който е успял да се промъкне в Бохемката гора, представяйки се за член на клуба. Според Алекс Джоунс от infowars.com, това е запис на жертвоприношение на дете, на което присъства самият Джордж Буш младши преди да стане президент на САЩ.

Предупреждаваме, че този видеозапис не е за хора със слаби нерви. Чуйте само  зловещия смях на членовете на клуба и смразяващите сатанински химни, с които почитат божеството Молох.

На края на записа запалват кладата, на която според Алекс Джоусн има малко дете:

Ето и съшият запис с подобрено качество. Могат да се различат робите на жреците:

Това са поредните доказателства, че светът се управлява от злото и е било така от най-дълбока древност. Нищо чудно, че и днес човечеството е обхванато от бедност, нещастия и война, докато злите кукловоди контролират богатството и истинската власт, които са придобити на гърба на обикновените хора./BRADVA.BG  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби