Везни

Везни
24 септември - 23 октомври

ЕлементВъздух
Планета управител Венера
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Тактичност,чар,дипломатичност,социална ангажираност
Негативни черти Пренебрегване на правилните норми на поведение с цел облагодетелстване
Съкровени желания/стремежи Социално признание,любов,семейна хармония
Благоприятни партньорства  Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Овен
Цвят Син,зелен,виолетов,червен
Аромат Ванилия, канела,сандалово дърво
Ден Петък
Минерал Планински кристал,Перли,Аквамарин

Хороскоп

Месечен

През месец януари ще е добре да обърнете внимание на себе си и на личните си интереси и цели, скъпи представители на зодия Везни! Грижата за Вас самите, както и грижата за околните са като двете страни на монета  - в един момент едната страна трябва да надделее и в началото на месеца това трябва да е вашето АЗ.

През началото на месеца планетите са подредени вунисон с вашите лични амбиции и желания. Ще се почувствате по-независими и пълни с енергия да изпълните всичките си мечти! Време е нещата да се случват по Вашите правила и вие да сте лидер!

През януари Ви очакват сериозни успехи в работата! През изминалия месец сте имали сериозни успехи в офиса, и януари ще е подобен. Може първия месец от годината да не сбъдне всичките ви амбиции в професията, но със сигурност вие ще бъдете задоволени от реалния прогрес. Като цяло не Ви се очертава далечно пътуване, тъй като ще бъдете изцяло заети с кариерата си. Всичките Ви цели ще ви се струват обозрими и изпълними, което ще Ви мотивира за успех! Вашата инициатива и енергия ще има огромни ползи за близки и колеги. Ще сте фокусирани в работата, което ще Ви помогне да превъзмогнете следпразничната депресия, а успехите и финансовите облаги няма да закъснеят! Очаква ви финансово стабилен месец, около 21-во число може да Ви изненада приятно неочакван приход!

Към края на месеца Вашия фокус трябва премине към околните. Тогава обърнете повече внимание на семейство, приятели и близки. Те са стълба във вашия живот, на който се гради вашия успех и щастие във всяка една сфера от живота ви.  Очакват ви и доста забавления като партита и приятни срещи с приятели.

Експериментирайте със стила и визията си! Това няма да остане незабелязано от околните! Тези от вас, които не са обвързани ще срещнат интересни романтични обекти.

Има сериозна вероятност да срещнете улегнал човек, който да се яви като Ваш ментор – възползвайте се от мъдрите съвети, които ще получите.

Бъдете смели и вярвайте в себе си, и януари ще ви зарадва с щастие и успехи!

Мисъл  за месец януари:

Няма по-висок човек от този, който се е навел да ти помогне

Будитска мъдрост

Най-добри дни за късмет: 6,7,8,16,17,24,25

Най-добри дни за любов: 1,11,12,13,21,22,31

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,4,5,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 3,7,19,25,28,29

Най-добри дни за пари: 1,7,8,12,13,16,17,21,22,24,25,27

Най-добри дни за кариера: 6,16,8,19,24

Най-добри дни за козметични процедури: 6,7,21,22,23,27,28,29,30

 
loading...
 

Известни везни:

Саймън Кауъл

Ким Кардашян

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби