Везни

Везни
24 септември - 23 октомври

ЕлементВъздух
Планета управител Венера
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Тактичност,чар,дипломатичност,социална ангажираност
Негативни черти Пренебрегване на правилните норми на поведение с цел облагодетелстване
Съкровени желания/стремежи Социално признание,любов,семейна хармония
Благоприятни партньорства  Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Овен
Цвят Син,зелен,виолетов,червен
Аромат Ванилия, канела,сандалово дърво
Ден Петък
Минерал Планински кристал,Перли,Аквамарин

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Везни, ги очаква един слънчев месец, когато всичко ще ви се отдава и дори напрегнатото финансово положение, няма да може да развали вашето настроение. Ще постигнете успехи в професионалната област и ще спечелите сърцето на любимия човек. Покажете екипния си дух на работа и тогава годината ще приключи блестящо.

В личния живот, декември ще бъде месец богат на изненади. Които ще получавате предимно от близките си роднини. Опитайте се да не им се сърдите и всичко ще завърши благополучно. Най-важните неща за вас в този период са - спазването на ежедневен режим и духовната хармония. Отложете важните въпроси за след нова година, сега се погрижете за себе си.

Любов и семейство

Семейните представители на знака, трябва да бъдат по-внимателни към членовете на своето семейство. Обърнете специално внимание на децата и възрастните роднини. Приложете максимални усилия, за тяхното добро самочувствие и благополучие. В преследването на кариера, не трябва да забравяте за романтиката. Необвързаните трябва да излизат по-често на срещи и забавни събития, в противен случай няма да завържете нови отношения преди новата година.

Тези които вече са намерили своята половинка, нека бъдат нежни и внимателни и да не се отказват от романтични предложения. Тези, които искат да прекратят проблемна връзка, трябва да направят това преди новата година. Съберете волята си в юмрук и не щадете партньора си, той вече достатъчно ви е опъвал нервите. Пред вас е нов живот, пълен с достойни кандидати за щастливо съвместно бъдеще.

Кариера и финанси

Очакват ви значителни разходи за различни нужди, но не се обезсърчавайте, защото ще ви бъде направено много изгодно предложение, от което ще спечелите допълнителни пари, не пропускайте този шанс. Пред вас е новата година, което означава, че ще трябва да изхарчите значителни средства за подаръци за близките. За да не влизате в поредните дългове, трябва усърдно да се потрудите, периода ще ви даде такъв шанс.

Възможно е шефовете да ви предложат изгодна командировка, където ще срещнете влиятелен човек, който ще ви помогне за по-нататъшното кариерно развитие. В очакване на празниците, не забравяйте да върнете стари дългове, за да не влачите задълженията през новата година. Колкото до взимането на кредити, по-добре се въздържайте, в противен случай няма да може да излезете от дълговата яма дълго време.

Здраве

През декември се погрижете за храносмилателната си система. Вероятни са хранителни отравяния и различни интоксикации. Внимавайте с непознати екзотични храни и не яжте в улични заведения. Съществува и риск от заразяване с чревна инфекция, която може да ви изкара за няколко седмици от строя. За да не си разваляте настроението преди празниците, вземете превантивни мерки, мийте ръцете си по-често и внимателно избирайте продуктите в магазина. Най-добре избягвайте контакти с болни приятели и роднини.

В края на месеца е възможно внезапно да ви заболи зъб, следователно незабавно посетете зъболекар и проверете за кариеси и други възпалителни процеси. Ако ви е предписано лекарство, дори не мислете да игнорирате лечението.

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,25,28,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27,28,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12,

 
loading...
 

Известни везни:

Саймън Кауъл

Ким Кардашян

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби