Везни

Везни
24 септември - 23 октомври

ЕлементВъздух
Планета управител Венера
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Тактичност,чар,дипломатичност,социална ангажираност
Негативни черти Пренебрегване на правилните норми на поведение с цел облагодетелстване
Съкровени желания/стремежи Социално признание,любов,семейна хармония
Благоприятни партньорства  Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Овен
Цвят Син,зелен,виолетов,червен
Аромат Ванилия, канела,сандалово дърво
Ден Петък
Минерал Планински кристал,Перли,Аквамарин

Хороскоп

Месечен

Везни – Този месец хич няма да ви е скучно ... Очакват ви нови емоции, които ще ви накарат да видите живота с различни очи и по всяко време ще имате нужда от подкрепата на хората, които обичате и които са вашето убежище.

Меркурий ще започне ретроградно движение във вашият сектор на работата на 18 юни и ще ви донесе забавяне в сроковете, доставките, недоразумения с персонала, колегите, сътрудниците и бизнес партньорите, което значително ще ви забави при изпълнение на планираните задачи. Ситуацията на работното място ще бъде напрегната. Имайте предвид, че ви гледат внимателно и ви оценяват. Бъдете точни и спазвайте сроковете. Най-малката грешка може да ви излезе скъпо. През юни  участието във финансови операции, инвестирането на пари и други финансови транзакции не е добре дошло. Нежелателно е да купувате скъпи неща.

Този месец идва с две затъмнения – лунно (на 5 юни) и слънчево (на 21 юни). Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него.

Квадратурата на Венера с Марс в началото на месеца, ще ви донесе по-сериозни разногласия с любимия човек. Ще почувствате, че ви липсва подкрепа и че непрекъснато сте обект на критики от страна на партньора си. Любимия човек ще негодува и обвинява, че сте егоисти и не искате да се приспособите към неговите нужди. Ще има и прояви на ревност в някои отделни случаи. През втората половина на юни връзката ви с партньора ще стане по-стабилна, ще постигнете разбирателство и ще се окуражавате взаимно. Свободните представители на знака ще могат да осъществят запознанство чрез делови (служебни ) контакти.

Квадратурата на Слънцето с Марс и Нептун, минаващи през сектора на вашето здраве през първата десетдневка на юни, ще донесе спад в имунитета и склонност към възпаления и алергии, а също така са възможни смущения в работата на жлезите. През втората половина на месеца ще имате вариране на кръвното налягане. Вашата диета трябва да включва храни, които съдържат фибри за по-добро храносмилане и витамини.

Най-добри дни за късмет: 5,6,7,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,25,28,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27,28,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12,

 
loading...
 

Известни везни:

Саймън Кауъл

Ким Кардашян

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби