Везни

Везни
24 септември - 23 октомври

ЕлементВъздух
Планета управител Венера
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Тактичност,чар,дипломатичност,социална ангажираност
Негативни черти Пренебрегване на правилните норми на поведение с цел облагодетелстване
Съкровени желания/стремежи Социално признание,любов,семейна хармония
Благоприятни партньорства  Близнаци, Водолей
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Овен
Цвят Син,зелен,виолетов,червен
Аромат Ванилия, канела,сандалово дърво
Ден Петък
Минерал Планински кристал,Перли,Аквамарин

Хороскоп

Месечен

През февруари 2017г., две невероятно мощни и най-важното универсални благодетели, ще оказват поддръжка на представителите на зодия Везни. Това са Венера и Юпитер. Общата енергия на тези планети гарантира, че всяка отрицателна ситуация, ще бъде преодоляна, но това ще става с вашето активно участие, разбира се.

Говорейки за работата по-подробно, не може да не се спомене, че сега, може да получите нови бизнес проекти, особено лесно. С други думи, ако изведнъж решите да започнете свой собствен бизнес, няма да намерите по-добро време от този месец. Ситуацията се отнася и за тези, които вече имат собствен бизнес в същата степен, но за тях това вероятно ще включва, създаването на нови отдели или евентуално откриването на напълно различни производствени линии. Като цяло, ситуациите, могат да се развиват доста индивидуално, но като цяло, успех ви очаква - само ако сте готови за него! Ще се съгласите, че ако някой даде на някой, който никога не е правил бизнес и не е планирал такъв, един милион лева, резултатът в повечето случаи, ще бъде по-малко от задоволителен, отколкото ако парите се дадат на "професионален бизнесмен". Можете да очаквате подобен модел, когато обстоятелствата, ще изискват подходяща подготовка за бъдещо развитие. Лошо обучение, проблеми с професионалните знания, липса на необходима теоретична подготовка - всичко това, ще навреди на вашият интерес, ако случаят е такъв.

Личните взаимоотношения през февруари, може да се развиват доста двусмислено, но във всеки случай резултатът ще бъде положителен. В началото на месеца, вероятно ще трябва да направите сериозен избор. Трудно е да се уточни, каква ще бъде тази ситуация, за някои това ще включва нови отношения, но за други ще изкара на преден план проблеми, които не са били решавани своевременно. Въпреки това, дори и с най-негативното развитие, е малко вероятно да се изправите пред ситуации, които могат да бъдат наречени лоши или необещаващи. Това е твърде положително и силно време, за да има вероятност от пълен провал. Необвързаните от вас, сега ще бъдат в състояние да намерят утеха в прегръдките на приятели, а към средата на месеца, ще имат възможност за по-ярки романтични преживявания. Семейните от вас, ще получат добри новини и в края на месеца, могат да очакват някакво важно събитие. Просто трябва да помните, че на настоящия етап деспотизмът, не може да бъде толериран. Ако си позволите да бъдете дори малко по-жестоки (дори ако това изглежда необходимо), Марс ще ви подхлъзне , а резултатът ще бъде непредсказуем./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

Антон Чехов

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11 ,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11

 
loading...
 

Известни везни:

Саймън Кауъл

Ким Кардашян

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби