Овен

Овен
21 март - 20 април

ЕлементОгън
Планета управител Марс
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Смелост,честност,независимост,физическа издържливост,коректност
Негативни черти Агресия,импулсивност,прибързаност
Съкровени желания/стремежи Да бъде активен и да побеждава
Благоприятни партньорства  Риби,Лъв,Стрелец
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Близнаци
Цвят Оранжев,червен,зелен
Аромат Джинджифил,мента,канела
Ден Вторник
Минерал Аметист,Рубин,Диамант

Хороскоп

Месечен

През декември представителите на зодия Овен, ще трябва да избират между работата и личния живот. Ще искате да спечелите много пари, но и почивката няма да оставите на заден план. Препоръчително е внимателно да обмислите плана си за месеца, за да съчетаете приятното с полезното, да успеете във всичко и да не се отказвате от удоволствията.

В края на годината, само малко усилия ви делят от успеха. Бъдете по-сдържани и спокойни и ще получите това, за което сте мечтали. Декември е чудесно време, да се освободите от натрупания боклук. Колкото по-чист е домът ви, толкова по-добре за бъдещето.

Любов и семейство

Истинско щастие чака семейните, които наскоро са сключили брак. Очаквайте дългоочаквано раждане на бебе, което ще ви обедини още повече с партньора и ще добави идилия към връзката. Бъдете подготвени за трудностите и грижите, защото детето ще отнеме много усилия и финанси, за да не се притеснявате, подгответе всичко необходимо предварително, направете ремонт и прегледайте бюджета си.

Необвързаните ще трябва по-отблизо да се вгледат в новите си познати, възможно е да ви измъчва чувство на неудовлетвореност или да не сте готови за връзка. Ако трябва да направите избор между отношения и приятелство, препоръчително е да изберете второто, в противен случай в новогодишната нощ ще останете в горда самота. И като цяло, погледнете по-отблизо обкръжаващата ви среда, възможно е сред старите приятели да откриете любовта.

Кариера и финанси

Очаква ви блестящ завършек на годината в професионалната област. Има голям шанс да получите добър бонус. Много от вас, ще имат късмета да получат предложение за нова позиция, което значително ще подобри финансовото ви състояние и ще повиши статута. За да не пропуснете дългоочаквания шанс, опитайте се да не отказвате поръчки от ръководството, особено сега, когато ще може да се справите с всички задачи. И едва след приключване на задачите, отидете на почивка.

Тези, които търсят работа, ще трябва да изчакат до новата година, сега ще е трудно да намерите нещо стойностно и скоро след започване на новото място може да се разочаровате. Финансовата ситуация ще бъде стабилна, ще имате достатъчно пари дори за солидни покупки. Тези, които искат да купят имот, трябва да побързат, докато обстоятелствата са благоприятни.

Здраве

В края на годината трябва да се погрижите за тялото си. Запишете се за масаж, акупунктура или посетете козметик. Откога не сте проверявали зъбите си? Сега е моментът за това, ако не искате внезапна болка в бъдеще. Към края на месеца може да възникне проблем с панкреаса, което ще доведе до много неприятности и финансови разходи, придържайте се към лека диета и избягвайте пържено и мазно.

Някои отдавна са си обещали да посетят лекар, така че не отлагайте това събитие до следващата година. Самолечението, само ще влоши ситуацията и ще удължи изострянето на заболяванията за дълго време. Също така е препоръчително, да бъдете внимателни по време на шофиране, има риск от злополуки и наранявания.

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7,13,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12,13,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни овни

Адриана Лима

Александра Амброзио

Виктория Бекъм

Елизабет Боуз-Лайън - Кралицата майка

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби