Овен

Овен
21 март - 20 април

ЕлементОгън
Планета управител Марс
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Смелост,честност,независимост,физическа издържливост,коректност
Негативни черти Агресия,импулсивност,прибързаност
Съкровени желания/стремежи Да бъде активен и да побеждава
Благоприятни партньорства  Риби,Лъв,Стрелец
Неблагоприятни партньорства Рак,Козирог,Близнаци
Цвят Оранжев,червен,зелен
Аромат Джинджифил,мента,канела
Ден Вторник
Минерал Аметист,Рубин,Диамант

Хороскоп

Месечен

За представителите на зодия Овен, февруари 2017г., ще бъде време на наистина големи постижения. Някои могат да сметнат, че ентусиазмът е неуместен тук, но трябва да разберете, че много неща, не зависят само от нашите действия, а от нашите възприятия за това какво се случва.

Така че, що се отнася до въпросите свързани с работата ви, през февруари, няма да има нещо, което да ви изненада или някакви специални достижения, но личните ви постижения, могат да бъдат наистина необичайни. Напълно е възможно, да изненадате не само тези около вас, но и себе си. Само не забравяйте, за какво правите всичко това. Работата е предназначена да ви осигури доход и безкрайно да играете ролята на "добрия самарянин" – нека го кажем, не е особено изгодно. И в това, няма нищо меркантилно – просто това са реалностите на живота. Вземете всяка възможност! Но не позволявайте, на вашите колеги, да оказват пряко влияние върху вашите решения. Те трябва да бъдат точно ваши или успеха, може да се забави и много бързо ще разберете защо. Ако работите за себе си, може да започнете пълно обновяване, като всяка промяна сега, ще бъде само от полза, дори и тези неща, за които не сте имали време, да обмислите напълно. Ще бъдете в състояние да се измъкнете от всяка ситуация, безпогрешно. Ако работите за някой друг, показвайки инициатива, ще изпъкнете. Сега ще разберете, защо не сте хабили ресурсите си, през целия януари, въпреки други обещаващи алтернативи. Резултатът, ще ви позволи да преминете към следващото ниво. Това, би могло да бъде извънредна ситуация, в която да решите изцяло, да се доверите на съдбата и обстоятелствата. Ако това се случи, перспективите ви едва ли, ще могат да бъдат по-светли и успешни.

Любовния живот, сега ще стане, особено значима част от живота ви и същността е в това, че ще бъдете покровителствани от небесната жрица на любовта, Венера. Още в началото на февруари, ще видите нова цел пред вас. Това, ще стане неочаквано и в резултат желанието ви, ще бъде много по-силно. Не се сдрържайте и не чакайте, а действайте и със сигурност, ще привлечете вниманието на новия си любим. За мнозина, това ще бъде съдбовен месец. Не забравяйте, че като умишлено се отказвате от повърхностни взаимоотношения, вие предприемате правилният ход. Болката и чувството на празнота са неизбежни, но временни. Не забравяйте също, че за да се изгради нещо, трябва да се направи място за ново строителство! Може да влезете в подобна ситуация. Така или иначе, средата на месеца, ще бъде ярко и незабравимо време, а ветровете на промяната, ще бъдат изключително силни и по много начини непредсказуеми. Романтиците по-специално, ще се възползват от това. Тук чисто практичния подход, няма да бъде толкова успешен, поради позицията на небесните ви покровители. Не забравяйте, че патрона на текущия период от време Уран, има тенденция към непрекъснато експериментиране и търсене на алтернативни маршрути. Такава позиция, ще ви донесе победата./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Ако познаваш и врага, и себе си, не трябва да се страхуваш, дори от стотици битки.

Сун Дзъ

Най-добри дни за късмет: 5 ,20,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,19,20,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21,22,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12

 
loading...
 

Известни овни

Адриана Лима

Александра Амброзио

Виктория Бекъм

Елизабет Боуз-Лайън - Кралицата майка

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби