Хороскоп Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

През месец март ви очакват прекрасни моменти с вашите близки, скъпи представители на зодия Риби.

Сега е момента да направите крачка назад във вашата шеметна кариера, да се успокоите и да си поемете въздух. През този месец не ви очакват сътресения, особени възможности или сериозни заплахи, така че, не е нужно да се преработвате. Даже, ако имате възможност си вземете отпуск, няма да пропуснете особени ползи в работното си място.

Това не важи за личните ви инвестиции. Периодът е изключително благоприятен за влагане на средства в дългосрочни проекти. Ако разполагате с пари, които желаете да умножите, и имате добра идея, как това да стане, сега е моментът да действате. Разбира се бъдете изключително внимателни, защото периодът предразполага също така и да бъдете измамени от хора, с които имате делови взаимоотношения, и които от дълго време ви завиждат.

Сега стигаме до приятната част. Месецът ще е истински празник за вас и вашето семейство. Вие черпите енергия от любовта на близките си хора, те ви зареждат и ви дават жизнените сили да сте победител в живота. През този период се фокусирайте върху точно това. Организирайте приятни мероприятия със семейството, забавлявайте се заедно.

Не пренебрегвайте и приятелите си. Бъдете социално активни и открити към хората. Най-важната ви цел за този месец е да генерирате и съответно създадете колкото се може повече позитивни емоции с хората около вас. Това е инвестиция, която наистина ще ви се отплати, и от следващия месец ще можете да се хвърлите в кариерната борба с пълни сили.

Внимавайте със здравето. Още от началото на март се очакват сериозни температурни амплитуди, които със сигурност ще имат отражение върху вашия тонус и цялостно състояние. Контрирайте ги със здравословно хранене и умерен ненатоварващ спорт.

Мисъл за месец март:

"Най-лошото чувство е разочарованието. Не е обидата, нито ревността, нито омразата. След тях остава нещо в душата. След разочарованието остава само празнота."

Ерих Мария Ремарк

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12 ,14,15

Най-добри дни за здраве: 1,3,5,7 ,17,19 ,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12 ,14,15,16,23,29

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,12 ,14

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби