Хороскоп Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

Месец януари ще ви донесе изключително големи успехи и облаги в професионално отношение, скъпи представители на зодия Риби.

Ключът към успеха за вас през този период е смело действие! Планетите не биха могли да се наредят по-благоприятно за започване на нови проекти, бизнес инициативи или даже намиране на нова работа! Ключът тук е „раждането“ на нещо ново, което „посято“ в този месец ще донесе изумителни плодове на успеха!

Не пренебрегвайте нито една своя идея, колкото и шантава да звучи! Най-налудничавото начинание би могло да ви донесе огромни ползи. Бъдете позитивни, креативни и отдадени и ще пожънете успех!

Във финансов аспект месецът ще е стабилен. Към средата Ви очаква някаква сериозна придобивка, може би бонус за добре свършена работа! Ако сърцето ви го казва, инвестирайте в проекти, в които винаги сте искали, но сте нямали смелост!

Вашата отдаденост към работата този месец може да създаде напрежение в семейството! Трябва да го туширате, като загърбите егоизма и се вслушате в желанията на близките ви. Бъдете внимателни и за да избегнете семейни дрязги помислете преди да изречете остри думи. Разбирането и толерантността са инвестиция във вашите близки, която ще се върне многократно. Те са хората, които ще ви подкрепят в трудни моменти а добрите взаимоотношения в семейството ще ви осигурят душевното спокойствие, което е нужно за да следвате мечтите си!

Ако не сте обвързани ви застрашава период на лек романтичен застой, но това ще бъде компенсирано от верните ви приятели, с които ви чакат няколко изключително приятни сбирки и мероприятия!

Месецът е подходящ за козметични процедури, смяна на стила на обличане и нови прически! Експериментирайте с външния си вид и това ще впечатли околните!

Бъдете смели в кариерата и толерантни в семейството и ви чакат огромни успехи през месец януари, скъпи представители на зодия Риби!

Мисъл  за месец януари:

Има само два начина да живеем живота си. Единият е сякаш нищо не се дължи на чудо. Другият е сякаш всичко е чудо!

- Алберт Айнщайн

Най-добри дни за късмет: 1,5,7,12,15,21,27,30

Най-добри дни за любов: 1,10,13,20,21,22,23,24

Най-добри дни за здраве: 6,7,8,13,14,20,22,23

Най-добри дни за обучение: 1,2,3,5,10,12,13,14,25,25,26

Най-добри дни за пари: 1,2,3,5,6,7,8,12,22,25

Най-добри дни за кариера: 10,12,13,14,15,20,22

Най-добри дни за козметични процедури: 1, 2,4,5,8,9,10,11,12,13,14

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби