Хороскоп Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Риби през декември, ще се чувстват като крале в живота. Парите ще са ви достатъчно и ще може да си позволите буквално всичко, за което сте мечтали. Просто запазете самообладание, за да не изхарчите всичките си спестявания за глупости. Декември ви е подготвил труден избор, с решението на който ще спечелите нещо повече, отколкото имате сега.

В последния месец на годината, въпреки че всичко изглежда че върви добре, ще се появят някой съмнения. Няма да знаете какво да мислите. Препоръчително е в този момент, да направите задълбочен анализ на собствения си живот. Това е много важно, тъй като наближава Новата година и началото на следващия цикъл. Трябва да се подготвите за едно по-добро ново начало.

Любов и семейство

През декември, ще трябва да избирате между общуване със семейството и активната работа. И едното и другото, ще ви липсват в живота. Ще трябва да решите кое е по-важно за вас сега, а любимите хора ще ви помагат и напътстват. Вашите близки, ще ви разбират и няма да се сърдят когато закъснявате от работа, по-скоро, напротив, у дома всяка вечер ще ви чака топла вечеря и любовта на близките. Отплатете им се с взаимност и им подгответе достойни подаръци за Нова година.

Необвързаните представители на знака, не трябва да се съсредоточават прекалено в търсене на нови отношения, за вас сега ще е по-важно да намерите своето място под слънцето и да станете по-независими. Не се отказвайте от флирта или запознанствата, но не позволявайте бързото развитие на събитията.

Кариера и финанси

Ще успеете да се справите с всеки проект. Не само няма да се нуждаете от допълнителна помощ, но дори ще имате сили и време да помогнете и на колегите. Шефовете ще оценят вашите усилия и няма да ви закачат по никаква причина. Преди началото на Новата година, трябва да обърнете внимание на плановете си за бъдещето и по-ясно да си представите какви искате да бъдете. По този начин, може да решите да говорите с ръководството за по-висока позиция. Обстоятелствата сега, ще са на ваша страна, така че до края на годината може да получите интересна оферта, която ще ви зарадва и даде положителна перспектива за живота.

Безработните трябва да отделят време, за търсене на подходяща работа или да обърнат внимание на любимото си хоби. Може да си струва да преминете през кратък курс на преквалификация. Някои ще искат да усвоят нова професия, което е много похвално, защото сте професионалисти във всяка област, която ви заинтересува.

Здраве

Основният проблем през декември, може да стане нервната ви система. Ще се изнервяте по всякакъв повод, с което ще привлечете психологическите проблеми и тук без помощта на специалист няма да минете. Отделете време за почивка и прочетете мъдри книги по психология. Не забравяйте, че сривовете и оплакванията, няма да помогнат за разрешаването на проблема.

Успокойте се, приемайте успокояващи билки и витамини. Опитайте се, да търсите положителните моменти във всяка ситуация и погледнете на всичко от различен ъгъл. За да повишите настроението си, ходете по-често на развлекателни събития с приятели. 

Мисъл за месец декември:

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

Антон Чехов

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11,13,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12,13,

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11,

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби