Риби

Риби
20 февруари – 20 март

ЕлементВода
Планета управител Нептун и Юпитер
Характеристика Подвижен
Позитивни черти Интуитивност, състрадателност, креативност, лоялност
Негативни черти Смяна на настроения
Съкровени желания/стремежи Свобода и независимост
Благоприятни партньорства  Рак,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Дева,Водолей
Цвят Син,зелен
Аромат Жасмин,люляк,фрезия
Ден Четвъртък
Минерал Аметист,Лунен камък,Перли,Диамант

Хороскоп

Месечен

Представителите на зодия Риби, през февруари 2017г., може да преминат, през няколко доста неясни ситуации, които ще бъдат обединени от един общ знаменател: положителния край.

По отношение на работата през февруари, ще трябва, да поставите доста висок акцент върху най-важните задачи. Няма да има смисъл да започвате няколко проекта на този етап. Въпреки това, компетентното проучване на актуалните тенденции, ще ви позволи да постигнете изненадващи резултати. В първите дни на месеца, е добре, да направите усилие да мислите повече и да действате по-малко. След това, ще може да наберете инерция. Един отличен вариант ще бъде, постепенното разширяване на бизнеса, тъй като това е добро време за бизнес пътувания и търсене на нови бизнес партньори. По-добре е, да не започвате свой собствен бизнес сега, но това е най-доброто време, за да го планирате. Помогнете на колегите си, ако те се нуждаят от вашата помощ, но не защото, те ще ви помогнат в замяна. На сегашния етап от живота, алтруизмът значително ще засили позициите ви и ще ви позволи да се развивате духовно, буквално, ще надскочите границите си. Това е същността на този годишен цикъл. В работната сфера през февруари, има опасност, да направите някоя глупост. За това, ще бъде достатъчно, да бъдете на грешното място в грешното време. Така че бъдете внимателни и не превръщайте в навик, да вярвате на всичко, което хората, които едва познавате, говорят.

В сферата на личните взаимоотношения, през февруари, може да се превърнете в истински спасители. В домашната обстановка, не се предвиждат значителни метаморфози, така че тук може да се чувствате в безопасност. Там вие ще си почивате от различните премеждия, които съдбата е решила да ви дари. Не се включвайте, ако внезапно възникнат конфликти, между членовете на вашето семейство. Сега не е най-доброто време, за да поемете ролята на арбитър, ситуацията, ще се изчисти много по-бързо, отколкото сте очаквали. По-добре е, да се опитате да бъдете модел за подражание, във всеки смисъл на думата. Разпространете топлина и любов, така ще обедините тези, които са скъпи за вас и ще им помогнете да преодолеят всяко бедствие. Струва си да се обърне внимание и на още нещо: поради позицията на Меркурий, не трябва да се захващате с големи преобразования. Също така е по-добре да не давате, големи суми на роднини или приятели. Това би могло да бъде, много голям риск, не заради някакви нечисти намерения, но поради обстоятелства, които биха могли да бъдат изключително непредвидим. Освен това, няма да имате други ограничения, просто се наслаждавайте на този успешен етап от живота си./astrostar.eu

Мисъл за месец февруари:

Висша мъдрост е да различаваш доброто от злото

-Сократ

Най-добри дни за късмет: 5,6,26,27

Най-добри дни за любов: 1,2,10,14,15,20,

Най-добри дни за здраве: 1,2,3,15,19,30

Най-добри дни за обучение: 7,19,2 ,29

Най-добри дни за пари: 16,17,18,19,20,21,

Най-добри дни за кариера: 6,7,21 ,23,27 ,29,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,10,11,12

 
loading...
 

Известни риби:

Ева Лонгория

Дженифър Лав Хюит

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби