Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

Козирог–Който се озове на една и съща писта с вас през месец юни, когато става въпрос за работа, едва ли ще може да поддържа същия темп. През първия летен месец на годината ще покажете невероятна сила и издръжливост. Ще поемете много отговорности и успешно ще ги доведете до края. Успехът ви ще бъде особено забележим през втората половина на месеца.

В началото на юни недоволството, което се натрупва у вас от дълго време, може да кулминира. Много хора, родени под знака на Козирог, не са били доволни от работата си, заплатата и биха искали да променят нещо. Това обаче в никакъв случай не е благоприятен период за подобни неща. Най-важното е, че ще имате повече енергия и че ще намерите сили да търсите изход. Идеалният момент е да се посветите на търсенето на нова работа и в края на юни можете да получите оферта за работа чрез познат, който ще ви препоръча. Като цяло сега звездите работят във ваша полза по този въпрос.

Към средата на месеца мнозина Козирози ще се почувстват уморени, както психически, така и физически. Освен това, което не е характерно за вас е, че по някакъв начин ще загубите волята да упорствате в това, което сте си поставили за цел. Важно е да намерите сила и мотивация и да останете фокусирани. Не позволявайте на духа ви да се сломи. 

Звездите ще бъдат на ваша страна и когато става дума за любов. Просто трябва да се отпуснете. Ще бъдете привлечени от човек, който ще събуди скрити страсти у вас, но няма да стигнете по-далеч от това. Ще се впуснете в приключение, което ще бъде кратко, но вълнуващо. Ако сте в дългосрочна връзка, не се изненадвайте, ако партньорът ви предложи да заживеете заедно! 

Месец юни ще бъде доста важен и успешен, когато става дума за любов. Много е възможно да започнете да харесвате и дори да се влюбите в някой, с когото работите. Важното е да не бързате с нищо и да не проявявате прекалена инициатива от ваша страна. Вижте как стоят нещата с този човек и изчакайте известно време. Юни не е подходящ момент да се втурнете в нови любовни отношения.

Най-добри дни за късмет: 2,3,9,13,16,17,20,22,23

Най-добри дни за любов: 6,8,9,17,18,19,18,28,29

Най-добри дни за здраве: 20,21,23,24,25,26,27,28

Най-добри дни за обучение: 1,2,5,6,7,8,15,18,20

Най-добри дни за пари: 13,14,15,25,20,24,28,29,30

Най-добри дни за кариера: 5,8,9,10,13,14,17,19,30

Най-добри дни за козметични процедури: 2,10,12,13,17,19,30

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби