Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

Но началото на следващата година, ще донесе дългоочакван и заслужен успех, признание и печалби. Един от проблемите който може да възникне пред вас, ще бъде дилемата: дали да слушате мнението на другите или да вземете решение сами. На този етап, ще сте в състояние да постигнете това, което искате, без помощ и съвет отвън.

Любов и семейство

Семейните, ще бъдат ентусиазирани да решат, отдавна натрупали се проблеми. Ще може да преработите много неща и дори да помогнете на някого. Препоръчително е, най-накрая да завършите дълго отлаганите ремонти и да посетите по-възрастните си роднини, те сега ще се нуждаят много от вашето внимание. Вашият оптимизъм, ще ви помогне да не се пречупите пред трудностите и умората.

Влюбените, ще развиват връзката си, опитвайки се да удивят любимият си и ще успеят. Не позволявайте да ви манипулират и диктуват условията, покажете, че може да бъдете лидер в отношенията. Само не стигайте твърде далеч, в противен случай натискът ще изплаши вашата половинка. Необвързаните представители на знака, ги очаква съдбоносна среща, но за нея ще трябва да изчакате до края на месеца. Пригответе се за новата връзка и приведете външния си вид в ред.

Кариера и финанси

В професионалната област, ще бъдете зарити от работа. Ще се разкъсвате на всички страни и ще решавате много проблеми, може би ще трябва да поемете задълженията на някой от колегите, не отказвайте, защото силите ви ще са достатъчни за всичко. Шефовете ще оценят способността ви да се справяте в трудни ситуации и ще ви направят изгодно предложение.

Бизнесмените ги очаква сериозна борба с конкурентите и елиминиране на противниците. Ще може да привлечете много работоспособни работници, които ще допринесат за просперитета на вашето предприятие. Единствено се опитайте да промените тактиката си на работа и ще може да преодолеете всякакви трудности и уверено да посрещнете успеха.

Финансовата ситуация, ще се стабилизира след 20 декември. Бъдете готови да получите голяма сума пари. Похарчете ги за подаръци на близките и не забравяйте да изпълните дългогодишните си желания. Някой от близкия ви кръг, ще ви върне стар дълг, което само ще подобри вашето настроение. Само се старайте да не се забърквате в истории, с заеми и дългове.

Здраве

Няма да може да избегнете ангината или грипа през декември, освен ако разбира се спешно не се заемете със своя имунитет. Време е да тръгнете по пътя на войната срещу инфекциите, започнете закаляване, пийте, билки и витамини. Прекарвайте повече време на открито и избягвайте контакт с болни хора.

В края на месеца обърнете внимание на опорно-двигателния апарат. Старите наранявания и различни хронични ставни заболявания, могат да напомнят за себе си. За да избегнете неприятностите, правете упражнения сутринта и се движете повече. За да подобрите състоянието на мускулите, използвайте професионален медицински масаж.

Най-добри дни за късмет: 2,3,9,13,16,17,20,22,23

Най-добри дни за любов: 6,8,9,17,18,19,18,28,29

Най-добри дни за здраве: 20,21,23,24,25,26,27,28

Най-добри дни за обучение: 1,2,5,6,7,8,15,18,20

Най-добри дни за пари: 13,14,15,25,20,24,28,29,30

Най-добри дни за кариера: 5,8,9,10,13,14,17,19,30

Най-добри дни за козметични процедури: 2,10,12,13,17,19,30

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби