Съобщение за грешка

User warning: The following module is missing from the file system: demo_profile. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/bradq0us/old_bradva/includes/bootstrap.inc).

Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

Месец април ще ви донесе много късмет и успехи, скъпи представители на зодия Козирог.

През последния месец вие работихте много, и около 5-то число планетите ще ви се отблагодарят. Тогава ще се случи нещо прекрасно във вашата работа – сериозен успех или повишение. След него вие ще се чувствате по-отпуснати и ще имате време и енергия да приложите по креативни методи във вашата работа подход, който със сигурност ще ви донесе още по-големи победи и за в бъдеще. Внимавайте с колегите. Възможно да ви завидят за успеха и да се опитат да ви спретнат интрига, за това си пазете гърба!

Добри новини и за финансите. Към средата на периода ви очаква страхотна изненада – неочакван приход, който ще ви се отрази отлично. Не бързайте да харчите всичко, постарайте се да заделите известна сума, защото следващият месец ще е доста по-напрегнат с парите.

Ситуацията в семейството ще е напрегната. Въпреки вашия професионален успех между вас и половинката ви съществува напрежение, което може да ескалира към средата на периода. Много е важно да проявите максимална толерантност и ако се наложи да направите компромиси. Направете абсолютно всичко възможно да възстановите вашата семейна хармония, и не забравяйте, че точно тя е базата за вашия успех в живота. Отделете специално време на вашите деца, както и на братя и сестри. Организирайте приятни мероприятия или пътувания – времето, което прекарвате заедно ще е безценно.

В началото на периода здравето ви ще бъде отлично, но към 20-то число е възможно да се почувствате преуморени или отпаднали. Неразположението ще отшуми, но ако искате това да стане по-бързо, хранете се здравословно и не подценявайте разходките на чист въздух.

Мисъл за месец април:

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

Антон Чехов

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11 ,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби