Козирог

Козирог
22 декември – 20 януари

ЕлементЗемя
Планета управител Сатурн
Характеристика Кардинален
Позитивни черти Организираност,визия за бъдещето,амбициозност
Негативни черти Отчаяние,песимизъм
Съкровени желания/стремежи Да ръководи и управлява
Благоприятни партньорства  Телец, Дева
Неблагоприятни партньорства Везни, Овен, Рак
Цвят Син, черен
Аромат Пачули, роза, ванилия
Ден Събота
Минерал Малахит, Оникс, Тюркоаз

Хороскоп

Месечен

Месец март ще ви донесе много приключения и приятни изживявания, скъпи представители на зодия Козирог!

За вас, това ще е месецът на „неочакваното“. Ще има много изненади, но добрата новина е, че повечето от тях ще са доста приятни.

В службата ще има доста сътресения, но това не трябва да ви притеснява. Вашите колеги ще са в паника, защото са възможни нови реорганизации на работата, уволнения и назначаване на нови началници.

Какво да направите вие!? В конкретния случай е най-удачно да се пуснете по течението, защото звездите ще се грижат за вас. Възможно е да повишат точно вас, или да изпаднете в доста по-изгодна ситуация в организацията си от преди. Ако пак вие сте този, който ще загуби работата си, приемете го с усмивка – този месец звездите ви гарантират до голяма степен успех, и това ще е за по-добро ще си намерите много по-хубава работа. Важното е каквото и да стане да го приемате с пълното спокойствие, че е за по-добро, оставете космическите сили да свършат останалата част от работата.

Ситуацията с финансите ви ще е доста напрегната в началото на периода, но в последствие ви очаква пълен обрат. Към 20-то число на месеца е възможно да получите сериозно постъпление, може би във формата на бонус или дивидент.

Ако не сте обвързани, месецът ще е изключително интересен за вас. Ще срещнете много интересни обекти, които ще запленят вашето внимание. Ако си имате половинка, този период ще предостави прекрасна възможност за преоткриване на връзката ви, и за „опознаване на ново“ човека до вас. Ще откриете неподозирани неща за вашият любим човек, които много ще ви допаднат!

Обърнете специално внимание на децата си. В този момент те имат нужда от комуникацията с вас. Провеждайте чести разговори и се интересувайте от това, което ги вълнува. Не забравяйте, че семейната хармония е основата за вашето щастие и успех!

Мисъл за месец март:

Хубавите неща се случват на тези, които вярват. По-хубавите се случват на онези, които са търпеливи. А най-хубавите неща се случат на тези, които не се отказват.

Антон Чехов

Най-добри дни за късмет: 1,3,7,9,12,15,19,21,23

Най-добри дни за любов: 8,9,10,11,12,1,3,14,15

Най-добри дни за здраве: 11 ,17,19,28,30

Най-добри дни за обучение: 6,7,8,9,15,16,18,19

Най-добри дни за пари: 5,9,11,12

Най-добри дни за кариера: 7,9,11,15,18,22,23,25,27,30

Най-добри дни за козметични процедури: 1,2,3,4,5,6,10,11

 
loading...
 

Известни козирози:

Кейт Мос

Кейт Мидълтън

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби