Лъв

Лъв
23 юли - 23 август

ЕлементОгън
Планета управител Слънце
Характеристика Неподвижен
Позитивни черти Лидерство,самочувствие,щедрост,позитивизъм
Негативни черти Суета,високомерие,арогантност
Съкровени желания/стремежи Царствен и забавен живот
Благоприятни партньорства  Овен,Стрелец,Скорпион
Неблагоприятни партньорства Водолей,Телец
Цвят Жълт,оранжев,червен,златист
Аромат Сандалово дърво,жасмин,пачули
Ден Неделя
Минерал Рубин,Диамант,Топаз

Хороскоп

Месечен

Декември за представителите на зодия Лъв, ще бъде добър и премерен месец, когато ще може да се насладите на спокойствие и умиротворение. В средата на месеца, се очаква да получите прилична сума пари, която може да похарчите за себе си и близките или да организирате незабравима ваканция за семейството. Основното е да контролирате собствените си страсти и да не се поддавате на съмнителни приключения, в противен случай ще развалите предстоящите празници.

В работата през декември, ще трябва да се спуснете от небето на земята - спешните задачи, ще изискват незабавно решение. За да не настроите срещу себе си колегите, работете на пълни обороти. Досадни малки битови проблеми, могат често да отвличат вниманието ви. Не си струва да се ядосвате. Компромисът в отношенията с роднините е препоръчителен.

Любов и семейство

През декември, ще искате да обсипете близките си хора с подаръци и комплименти. Вашата половинка, ще бъде възхитена от действията ви и ще се отблагодари с искрени чувства. Семейните, ще се радват на уединението и ще планират шикозна ваканция за двама. Има възможност за ново попълнение в семейството. Не се страхувайте от такава решаваща стъпка, вие ще бъдете прекрасни родители.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат отегчени и ще пожелаят да започнат нов роман, това начинание със сигурност ще има успех. Основното е, да внимавате бързо разгорелите се чувства, да не изгаснат мигновено. Старайте се, връзката ви да не се развива бързо, а последователно. Има висока вероятност новият ви избраник да е този, с когото ще живеете целия си живот. Обърнете също внимание на родителите си, сега те ще се нуждаят от вашата помощ и подкрепа.

Кариера и финанси

През този месец, работата ще бъде последно нещо за което да мислите. За вас сега приоритетна ще е почивката, така че не поемайте допълнителни отговорности и внимателно изпълнявайте ежедневните си задачи. Мнозина ще намерят странична работа на непълно работно време, която ще помогне за подобряване на финансовото състояние и за затварянето на някои стари дългове.

Финансовото положение, ще ви радва със своите приходи. Благодарение на упоритата работа през цялата година, ще бъдете наградени с добра заплата и бонус. Безработните представители на знака няма да искат да променят нищо в живота си и ще прекарват остатъка от годината за свое удоволствие. Освен това, вашите хобита ще помогнат да спечелите малко пари с минимални усилия.

Здраве

През декември, трябва да се погрижите за сърдечно-съдовата си система. Ходили ли сте скоро на преглед? Сега е моментът да си направите изследване. Ваканцията, която се очертава в края на месеца, ще помогне много и ще предаде сила на умореният ви от работа организъм. Не забравяйте, че трябва по-малко да нервничите и често да се отпускате, още повече, че на практика няма да имате причина за стрес през декември.

Трябва също да предприемете превантивни мерки за предотвратяване на сърдечно-съдови патологии и да обърнете повече внимание на здравето си. Правете контрастни душове, ходете на басейн, сауна, акупунктура. Всичко това ще подобри кръвообращението и ще ви помогне да се почувствате във форма. Би било хубаво, физически да сте по-активни, ходете повече пеша, купете си карта за фитнес, така също ще стегнете фигурата си.

Най-добри дни за късмет: 6,7,8,9,12,13,20,19,30

Най-добри дни за любов: 5,8,9,15,20,21,22,23

Най-добри дни за здраве: 1,8,11,13,17,26

Най-добри дни за обучение: 18,19,21,23,26,29

Най-добри дни за пари: 2,7,10,12,14,16,20,25

Най-добри дни за кариера: 1,9,17,22,25,28,29

Най-добри дни за козметични процедури: 3,4,5,6,7,10,12,13,14

 
loading...
 

Известни лъвове:

Дженифър Лопез

Барак Обама

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби